[VIDEO] Murić spektakularnim golovima ‘potopio’ svoj Varaždin: Ovo je zajednička pobjeda

Murić

Nogometaši Rijeke sezonu su otvorili pobjedom protiv Varaždina (2:1) u utakmici u kojoj se novopečeni prvoligaš pokazao kao tvrd orah.

Sjajan je u dresu viceprvaka bio upravo Varaždinac Robert Murić, zabivši dva spektakularna zgoditka. Gol za goste postigao je Matija Kolarić.

“Čestitke Varaždinu na ulasku u Prvu ligu, dosta toga su pokazali. Golovi? Otvorila mi se prilika i iskoristio sam je. Bez suigrača to ne bi bilo moguće, hvala i njima, ovo je zajednička pobjeda,” rekao je nakon slavlja Murić.

“Zadovoljan sam s pobjedom i tri boda jer otvaranje prvenstva zna biti nervozno i žilavo. Očekivali smo nakon onakvog otvaranja da će ići puno lakše, ali mislim da smo se pogubili u želji i razmišljanju da će ići lagano,” ustvrdio je Igor Bišćan nakon utakmice protiv Varaždina.

“Stabilizirali smo se u nastavku, ali mučili smo se da bismo stvorili konkretnu priliku. Na kraju je trebao još jedan euro pogodak, nakon prvog koji je bio izvanserijski, da bismo pobijedili utakmicu. Mi nismo ekipa koja može računati na lagane utakmice i toga moramo biti svjesni,” dodao je trener Rijeke.

U nedjelju će prvo kolo zaključiti Hajduk i Istra 1961 od 20 sati na Poljudu.

NOGOMET