‘NiKo’ Kovač ambasador Red Bull Flick turnira

Players

Otvoren za igrače diljem svijeta, Red Bull Flick donijet će borbe u nacionalnim, regionalnim ili međunarodnim online kvalifikacijama.

Pobjednik hrvatskog finala uključit će se u invite-only kvalifikacije za Pro-AM, Red Bull Flick Invitational. Tko će iskoristiti priliku i biti okrunjen na Pro-AM natjecanju, Red Bull Flick Invitational u Helsinkiju na kraju sezone? Saznat ćemo uskoro.

Red Bull Flick je Counter-Strike: Global Offensive turnir koji se održava svake godine otkad je debitirao na gaming pozornici 2019. Amateri i polu-profesionalni igrači sudjeluju u 2v2 turniru na posebnim mapama. Red Bull Flick 2020. okupio je čak 45 000 sudionika iz preko 30 zemalja – a ove će godine, kako kažu organizatori – biti još veći!

Hrvatski igrači imat će priliku biti dio Red Bull Flick avanture i ove godine. Dva otvorena kvalifikacijska kupa otkrit će nam četiri para koja će napredovati na LAN turniru koji će odlučiti ovogodišnje hrvatske predstavnike.

Kupovi će se igrati 02. i 03. listopada online, dok će se LAN završnica održati 9. listopada 2021. u Zadru.

One najbolje u Hrvatskoj čekaju i vrijedne nagrade!

Osim FACEIT bodova koji se mogu koristiti u storeu, tu je još i nagradni novčani fond od 35 000 kn powered by A1, zatim paketi u Falkensteiner Resortu Punta Skala te gaming oprema eShark.

Nakon što saznamo nove hrvatske Red Bull Flick prvake, oni će igrati regionalne kvalifikacije za glavni turnir koji se ove godine održava u Helsinkiju. Kvalificirani igrači igrat će protiv profesionalnih igrača 20. studenog, a samo jedan par može osvojiti titulu prvaka Red Bull Flicka.

Vrijedi spomenuti da čak dvojica ambasadora Red Bull Flick turnira dolaze iz naše regije. Riječ je o igračima iz istog G2 tima, NiKi i huNteru.


View this post on Instagram

Objavu dijeli Nikola Kovač (@csgoniko)

G2 Esports superzvijezda Nikola ‘NiKo’ Kovač ambasador je Red Bull Flick turnira, a zanimljivo je da se jednoj od najtalentiranijih i najpriznatijih zvijezda Counter-Strikea sad pridružio G2 suigrač i rođak – Nemanja ‘huNter’ Kovač.

Ekipa koja dođe do svjetskog finala, možda se nađe na pozornici s NiKom i HuNterom, a borit će se za nagradni novčani fond od 50 000$ i druge nagrade.

Prijave su otvorene OVDJE!

DRUŠTVENE MREŽE OSTALI SPORTOVI
Tagged with: