‘Nogometni sindikat’ i ove godine organizira Kamp za igrače bez ugovora

Nogometni Sindikat

U Zagrebu je šesti put u nizu pokrenut Kamp za igrače bez ugovora u organizaciji Hrvatske udruge ‘Nogometni sindikat’ (HUNS), a pod pokroviteljstvom FIFPro-a

Igračima je uz treninge osigurana i besplatna sportska oprema i prehrana, dok je onima iz udaljenijih mjesta osiguran besplatan smještaj u hotelu Westin Zagreb

Ovaj Kamp ima simboličko obilježje ‘prve pomoći’ igračima bez ugovora za koje ‘skrb’ preuzima HUNS, a daje mogućnost nogometašima da maksimalno iskoriste priliku kako bi kroz rad održali formu, pokazali svoj potencijal te se izborili za novu priliku u nekom nogometnom klubu.

Kamp je organiziran na stadionu NK Kustošija, a trajat će do 28. lipnja.

Glavni trener je Ivica Landeka, pomoćnici su mu Alen Šušnić i Ante Bašić, trener vratara je Igor Štrok, kondicijski treneri i fizioterapeuti su Domagoj Penava i Marko Kikić, dok su uz ekipu još i Marija Bartolić i Sandro Šoronda.

Zakazane su i dvije pripremne utakmice, u subotu 23. lipnja od 18 sati na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici protiv novog prvoligaša HNK Gorica te u srijedu 27. lipnja protiv Rudeša.

Ove godine u Kampu za igrače bez ugovora su:

Dino Kluk
Darijan Žarkov
David Arap
Luka Milas
Karlo Darojković
Marko Muhar
Mateo Panadić
Fabjan Tomić
Patrick Cetina
Ivan Ljubičić
Mate Gale
Marin Agatić
Matej Jazvić
Hrvoje Čubić
Duje Mrdeša
Ivor Weitzer
Filip Petanjek
Pero Pejić
Ivan Bubalo
Luka Perić

NOGOMET