Nova teška ozljeda Pjace, Dalić mu poželio maksimalan oporavak: Marko ima karakter, snagu i strpljenje…

Pjaca

Hrvatski reprezentativac i igrač Juventusa na posudbi u Fiorentini, Marko Pjaca, zadobio je tešku ozljedu lijevog koljena zbog koje ga čeka duža pauza.

Pjaca je u petak tijekom treninga Fiorentine prijavio problem s koljenom, a današnja magnetska rezonancija pokazala je kako se radi o puknuću prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena. Hrvatskog reprezentativca čeka operacija, a potom i duža stanka zbog rehabilitacije. Krilnom napadaču ovo je druga teža ozljeda u karijeri, nakon što je prije dvije godine operirao prednji križni ligament desnog koljena, prenosi službena stranica HNS-a.

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije u kontaktu je s liječnicima Fiorentine i Juventusa te će biti na dispoziciji Pjaci za sve daljnje korake.

Izbornik Zlatko Dalić odmah se čuo s Pjacom: “Izuzetno mi je žao zbog ove vijesti, to je zaista peh i nesreća prvenstveno za njega, a onda i za reprezentaciju. Ohrabrio sam ga, poželio mu uspješnu operaciju i onda maksimalan oporavak, uz duboku vjeru da ćemo ga ponovno gledati u dresu hrvatske reprezentacije. Marko ima karakter, snagu i strpljenje, a mi ćemo biti uz njega tijekom cijelog oporavka.”

NOGOMET