Odbojkaši Mladosti protiv Vojvodine u borbi za Ligu prvaka: Bavimo se našom igrom!

Malević, HAOK Mladost, hos-cvf.hr

Mladostaši večeras u Domu odbojke Bojan Stranić kreću u borbu za ulazak u Ligu prvaka. Prva utakmica s Vojvodinom na rasporedu je od 20.30 sati…

Na klupu se vratio Rade Malević, jedan od najboljih hrvatskih trenera, koji je već radio u Mladosti i koji je ostavio velik trag i u našoj muškoj reprezentaciji.

“Bit ću sto posto otvoren, što se Vojvodine tiče s njom se u ovom trenutku bavimo deset posto, a nama 90 posto i to je ono što najiskrenije mogu reći. Znamo dobro od kuda Vojvodina dolazi i koje rezultate imaju igrači iz zemlje koje Vojvodina dolazi. Prema tome, njihova je ambicija apsolutno igrati Ligu prvaka ove sezone. Dokazi za to su angažman ukrajinskog korektora i kubanskog primača, koji nisu nimalo jeftini igrači. Znamo da cijeli grad stoji iza njih, znamo da će logistički učiniti sve da se dočepaju Lige prvaka, a što se tiče njihove taktike na tu temu ne želim u ovom trenu govoriti,” najavio je strateg Mladosti.

“Ponovit ću, bavimo se našom igrom! Mislim da se trener prije svega treba baviti svojom momčadi. Mogu reći da je u ovom trenutku ona vrlo blizu maksimuma za ovaj dio sezone i očekujem da u svom domu Domu odbojke na Savi pokažemo ono što najbolje možemo u ovom trenutku, a to neće biti malo,” istaknuo je Malević.

Sportski direktor Mladost Darko Antunović osvrnuo se na klupske uspjehe prošle sezone: “Nakon dugo vremena ostvarili smo rezultate koji su adekvatni veličini kluba kao što je HAOK Mladost. Bili smo prvaci u ženskoj i muškoj seniorskoj konkurenciji, juniorskoj ženskoj i muškoj, također kadetskoj, mlađe kadetkinje…

“Osvojili smo Kup, Superkup, znači sve što se moglo u prošloj sezoni osvojiti!“

Predsjednik kluba Miro Pavlović je rekao kako je njegov prvi cilj omogućiti logističke temelje da bi igrači i igračice odradili svoj posao najbolje što mogu.

“Mi smo tu samo da im omogućimo uvjete koje oni zaslužuju. Mislim kako smo na pravom putu, kako smo napravili dosta i nadam se da će se to vidjeti kroz njihov napredak i rezultat na terenu!”

Odbojkašice su domaće prvenstvo otvorile 3-0 pobjedom nad OK Kaštele Cemex. U srijedu ih od 19 sati u Domu odbojke očekuje nova utakmica MEVZA kupa, regionalnog natjecanja u kojem će pokušati ostvariti prvu pobjedu….

Trener Saša Ivanišević predstavio je ciljeve ženske ekipe: “Nakon prošle sezone, koja će sigurno ostati zapisana u analima našeg kluba s obzirom na to da smo uvjerljivo osvojili Kup i prvenstvo, samo s jednim porazom. Nakon petnaest godina izborili smo FF srednjoeuropske lige i dobro predstavili klub u Europskom kupu. Ciljevi u ovoj sezoni ostaju isti osvojiti prvenstvo i Kup i razvijati mlade i talentirane igračice, kojih imamo puno. Probat ćemo napraviti korak više u Europskom kupu iako smo izvukli dosta teškog protivnika…”

OSTALI SPORTOVI