Odgođen sedmi Zagreb Winter Cup: Nadamo se kako ćemo imati ‘proljetnu’ verziju

Winter Cup

Svi ljubitelji dobroga futsala ove zime nažalost neće moći uživati u sedmom izdanju Zagreb Winter Cupa. Naime taj najjači ženski futsal turnir u regiji te najmasovniji u mlađim kategorijama zbog dobro znane situacije s pandemijom virusa Covid-19 odgođen je do daljnjega.

Zbog povećanog broja zaraženih u Republici Hrvatskoj, Organizacijski odbor Zagreb Winter Cupa odlučio je kako se turnir neće održati u predviđenom terminu od 19. prosinca 2020. do 10. siječnja 2021. Tome je doprinijela i odluka Stožera civilne zaštite RH kojima se ograničavaju okupljanja na kojima je prisutno više od 25 ljudi na jednom mjestu, a zabranjuju se i sva sportska natjecanja amaterskog karaktera.

”Žao nam je što moramo odgoditi održavanje turnira, ali smatramo da u trenutnoj situaciji zdravlje mora biti prioritet. Zagreb Winter Cup je pravi promotor hrvatskog futsala u ženskim i mlađim kategorijama te ćemo to nadalje ostati. Nadamo se kako ćemo ove sezone na kraju ipak imati proljetnu verziju Zagreb Winter Cupa, ukoliko se situacija s koronavirusom malo primiri. Tako mladi sportaši ne bi bili zakinuti za nastup u svojim dobnim kategorijama na ovome turniru”, pojasnio je Vedran Prga, predsjednik Organizacijskog odbora Zagreb Winter Cupa.

Kako ova zima ipak ne bi bila isprazna, organizatori su dogovorili suradnju s vlasnicima TV prava prijašnjih sezona turnira. Tako će sve najzanimljivije utakmice i najbolji potezi koji su bili emitirani putem TV ekrana biti prikazani na društvenim mrežama Zagreb Winter Cupa i to upravo u terminima kada se trebalo održati sedmo izdanje turnira.

Foto: Vedran Tolić // www.facebook.com/VedranTolicPhotography

Posted by Zagreb Winter Cup on Tuesday, January 21, 2020

Organizatori pozivaju sve dosadašnje sudionike turnira da svoje uspomene sa Zagreb Winter Cupa podijele na društvenim mrežama uz hashtag #ZGwinterCUP.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET
Tagged with: