Olmissum za Noru i Kolibriće!

MNK Olmissum

Malonogometni klub Olmissum iz Omiša, jesenski prvak 2. HMNL Jug, organizira prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera za Udrugu Kolibrići, njenu sumještanku Noru i sve oboljele od spinalne mišićne atrofije (SMA) na njihovom putu do lijeka Spinraze.

U subotu 2. veljače od 19 sati u Omiš stiže drugoplasirana momčad 1. HMNL, dubrovački Square, koji će uveličati ovaj futsalski spektakl na Ribnjaku.

BORBA SE NASTAVLJA! ŽIVOT JE I DALJE VRIJEDAN!

“Da je život jedna velika borba, uvidjeli smo to na vlastitoj koži nebrojeno puta. Novi dan, otvoriš oči, ustaješ i laganim koracima naprijed. Ali što se događa kada ne možeš prijeći na ostale korake? Kada ne možeš ustati? Kada samostalno disati ne možeš? Kada tvoj glas ne dopire do drugih? Kada si lišen najosnovnijih ljudskih potreba?

I ove veljače u sklopu zimskih priprema odigrat ćemo prijateljski susret, humanitarnog karaktera. Ovogodišnja utakmica je na rasporedu 2. veljače u 19 sati, a s druge strane parketa svoje futsal znalce postavit će MNK Square Dubrovnik koji se trenutno nalazi na drugom mjestu prvoligaške ljestvice. Posljednjih mjeseci društvene mreže i mediji su popunjeni člancima o lijeku Spinraza i SMA. Godina dana je iza nas, a naši Kolibrići još uvijek trebaju našu, a i vašu podršku kako bi pobijedili u borbi vrijednoj ljudskog života! Još uvijek nije vrijeme za odustajanje i dizanje bijele zastave. Kolibrići imaju svoja krila i dok god postoje ljudi dobre volje, oni koji su voljni pomoći, čuvat ćemo njihova krila za one najbitnije letove u životu,” poručili su iz MNK Olmissum!

Udrugu Kolibrići osnovali su roditelji djece s najtežim teškoćama u razvoju, koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu, s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete. Ciljevi Udruge Kolibrići su pružanje moralne, savjetodavne, humanitarne i svake druge potrebne pomoći vitalno ugroženoj djeci i članovima njihovih obitelji.

Pomoći možete i vi svojim donacijama na IBAN HR8523600001102273569

(Foto: MNK Olmissum)

DRUŠTVENE MREŽE