Otvreni trening u Bogdanovcima oduševio navijače: Pun sam samopouzdanja i vjerujem u igrače!

Ladić, Dalić

Hrvatski reprezentativci odradili su otvoreni trening u Bogdanovcima pred više od tisuću navijača uoči dvoboja sa Senegalom i posljednje provjere prije odlaska u Rusiju.

“Raduje me što smo došli u Bogdanovce i Slavoniju za sam završetak priprema. Sve smo do sada odradili jako dobro, kako sam i zamislio, igrači su bili izrazito profesionalni i odgovorni te nam nedostaje još samo dobra igra i pobjeda protiv Senegala. Napravit ćemo sve moguće zamjene kako bi što više igrača dobilo svoju šansu, s obzirom da nam je to zadnja šansa za provjere”, prokomentirao je izbornik Zlatko Dalić.

Stadion Gradski vrt rasprodan je dva dana prije same utakmice.

“Mislim da mi to zaslužujemo i uistinu smo sretni što ćemo imati atmosferu punog stadiona. Reprezentacija je ponos, čast i užitak, dat ćemo sve od sebe da usrećimo te ljude i učinimo ih ponosnima”, dodao je izbornik.

Senegal će biti izvrsna provjera za otvaranje Svjetskog prvenstva i okršaj s Nigerijom…

“Manea možemo zaustaviti samo sa svih deset igrača. Igrat ćemo kompaktno, u zajedničkom bloku, kao i protiv Brazila. Ne smijemo izgubiti formaciju i raspored niti jedne minute, na Svjetskom prvenstvu suparnici to odmah kazne. Ja sam optimist, ne želim nikakve negativnosti, a pozitivu želim prebaciti i na igrače. Pun sam samopouzdanja i vjerujem u igrače. Nema bojazni, dat ćemo sve od sebe i očekujem dobre stvari”.

Dalić je komentirao i presudu braći Mamić i direktoru HNS-a Vrbanoviću. “Pustite presude i sudove, to nije naš posao. Dajte dečkima da igraju nogomet i da uživaju u nogometu.”

NOGOMET