Pannonian Challenge ponovno oduševio: Hrvatski vozači na postolju u sve tri discipline

Pannonian, Ranteš

Pannonian Challenge, sada već kultni osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave, priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta svijeta!

Krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te okupljenima pokazali najbolje trikove, a koliko je na svjetskoj razini to bitan festival govori nam i da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta, a najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem.

Pannonian

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, hrvatski vozač skatea Antonio Peković  osvojio je srebro dok je inline vozač Tin Hadžiomerspahić osvojio treće mjesto. Hrvatska je tako imala svoje predstavnike na postolju u sve tri discipline.

BMX pobjednici

Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35 tisuća posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku. Da se grad saživi s Pannonian Challengeom nam pokazuje i velika posjećenost lokalne zajednice ali i ulice koje su ispunjene mladima u PC majicama i s festivalskim narukvicama.

Festival nije propustila ni predsjednica Republike Hrvatske, koja je tih dana imala ured u Osijeku.

Kolinda

Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i ekstremno dobru zabavu, tako da su koncerti Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili iznimno posjećeni.

Pannonian 1

Festival Pannonian Challenge iduću godinu slavi jubilarni 20. rođendan, a organizatori pripremaju još veći spektakl.

OSTALI SPORTOVI