Peter Schmeichel, Julian Edelman, Ray Lewis i ostale zvijezde Sunset Sports Media Festivala stigle u Hrvatsku!

Peter Schmeichel, Ray Lewis, Julian Edelman, Stephen Espinoza i Damjan Rudez

Sportske legende Ray Lewis, Julian Edelman i Peter Schmeichel stigli su u Hrvatsku uoči održavanja prvog Sunset Sports Media Festivala.  Osim njih, stigao je i Stephen Espinoza, čovjek koji stoji iza uspjeha dva povijesna spektakla znana kao „Mayweather-Pacquiao“ i „Mayweather-McGregor“. Na festivalu sudjeluju kao predavači, a teme su vezane naravno, uz sport, ali i marketing u sportu, kao i sve ono što sport čini globalnom atrakcijom i jedinim medijskim događajem koji se mora pratiti uživo.

Fotografi su ih ulovili u Restoranu Adriatic u Splitu iz kojeg putuju na Hvar, jedan od naših najljepših otoka, i često odredište stranih zvijezda u Hrvatskoj.

U četvrtak dolaze na Sunset Sports Media Festival, koji se održava u Zadru, od 9. do 11. lipnja u zadarskom Arsenalu i poslovni je događaj koji će po prvi puta okupiti najveće profesionalce u svijetu sporta.

Peter Schmeichel, nogometna legenda, bivši vratar, osvajač ogromnog broja trofeja, uključujući Kup prvaka s Manchester Unitedom i naslov europskog prvaka s reprezentacijom, ali i bivši igrači američkog nogometa, višestruke MVP Super Bowla, Julian Edelman koji je odigrao 12 sezona NFL-u za legendarne New England Patriotse i Ray Lewis, igrač kojeg se smatra jednim od najvećih ‘linebackera’ u povijesti NFL-a sigurno će održati zanimljiva predavanja, ali i uživati u ljepotama naše obale.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUNSET Sports Media Festival (@sunset_smf)

Sunset Sports Media Festivala, spoj je globalne sportske i medijske industrije i poslovnog  događaja koji će na jednom mjestu okupiti neke od najvećih sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca globalno. To mjesto je, kao što već znate grad s najljepšim zalaskom sunca, Zadar, odnosno zadarski Arsenal, a očekuju nas zanimljiva predavanja koja će održati etablirani međunarodni stručnjaci, između ostalog i istinske sportske legende kao Ray Lewis, Julian Edelman i Peter Schmeichel. Očekuju nas predavanja  i paneli na kojima će se obraditi vrlo aktualne i zanimljive teme kao, “The game changers” i “The future of Serie A”, na kojima će  između ostalih sudjelovati i talijanska sportska medijska senzacija Diletta Leotta, “The power of story” – predavanje Petea Radovicha višestrukog dobitnika nagrade Emmy, ali i predavanja “Engage and Empower”, Athletes owning their brands”, “Out of the box”, “Started from the bottom, now we re here”,” In the ring with Steven Espinoza” Underdogs” i “Footbal vs Footbal”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUNSET Sports Media Festival (@sunset_smf)

Organizatori su se pobrinuli i da ne nedostaje dobre zabave pa će sudionici će imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas nastupi istinskih legendi  domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše i Nene Belana &Fiumensa.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUNSET Sports Media Festival (@sunset_smf)

DRUŠTVENE MREŽE OSTALI SPORTOVI