Plavo Valentinovo u Plzenu: Želimo nastaviti gdje smo stali!

Plzen

Sudbina je htjela da Dinamo svoju prvu ‘proljetnu’ europsku utakmicu nakon 49 godina igra baš 14. veljače, na Valentinovo, dan kad je 2000. vraćeno ime klubu iz Maksimirske 128!

Riječi Velimira Zajeca “Imamo Dinamo!” ostat će zapamćeni kao jedan od povijesnih trenutaka klupske povijesti, a od tada je 14. veljače svojevrstan praznik za sve navijače zagrebačkog kluba.

Dinamovce u češkom Plzenu protiv Viktorije očekuje prva utakmica šesnaestine finala Europske lige…

“Prije svega rekao bih da sam sretan i ponosan što sam dio ove ekipe koja je napravila ovaj veliki rezultat. Svi čekamo da utakmica počne, i ja i cijela ekipa. Spremni smo i želimo nastaviti gdje smo stali i napraviti još veće stvari, za nas i za Dinamo,” rekao je na početku kapetan Ademi u svoje ime te u ime svih suigrača.

“Jako smo sretni i ponosni što smo ostvarili ovo do sada, kao i na to što ćemo ostvariti. Ekipa je u odličnom stanju, držimo balans da igrači ipak nisu premotivirani. Ne smijemo dozvoliti da izgore u prevelikoj želji. Imamo dobru atmosferu, pričamo o svemu, ali nisu dobili previše informacija o Viktoriji, jer želimo da budu što više fokusirani sami na sebe i da obave svoje zadatke na terenu kvalitetno. Ako to postignemo siguran sam da ćemo napraviti dobar rezultat,” dodao je trener Nenad Bjelica te posebno naglasio:

“Poručujem navijačima da budu uz nas, da nas bodre kao što su to radili do sada. Isto tako, da vjeruju u momčad. Apeliram na fer i korektno ponašanje, u Plzenu i u Zagrebu. Neka pokažu da imamo dobre navijače i vjerujem da će im igrači znati to vratiti angažiranošću, zalaganjem i igrom.”

NOGOMET