Počela prodaja ulaznica za otvaranje europskih kvalifikacija na Maksimiru, VAR na domaće travnjake dolazi za godinu dana

Maksimir, Hrvatska

Prva gostujuća utakmica Vatrenih u sklopu Europskih kvalifikacija bit će odigrana 24. ožujka u Budimpešti, s početkom u 18 sati. Utakmica je izazvala veliki interes među navijačima reprezentacije te su ulaznice putem internetske kupovine rasprodane u svega nekoliko sati, a Vatrene će tako na Groupama Areni bodriti 1300 hrvatskih navijača.

Navijači i dalje mogu kupiti ulaznice za domaću utakmicu protiv Azerbajdžana, koja će biti odigrana na zagrebačkom Maksimiru 21. ožujka, s početkom u 20.45 sati.

Ulaznice za utakmicu protiv Azerbajdžana bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni putem internetske kupovine do 18. ožujka u 12 sati. Ulaznice će nakon toga biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama stadiona Maksimir.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Maksimira za utakmicu protiv Azerbajdžana počinje 18. ožujka. Blagajne će raditi svakim danom od 12 do 18 sati.

HRVATSKA – AZERBAJDŽAN

Cijene ulaznica u pretprodaji (PORTAL ZA ULAZNICE):
Tribina Zapad dolje VIP – 150 kn
Tribina Zapad dolje – 100 kn
Tribina Istok – 70 kn
Tribina Sjever (gore/dolje) – 40 kn

Cijene ulaznica (od 18. ožujka u 12:00 sati):
Tribina Zapad dolje VIP – 250 kn
Tribina Zapad dolje – 150 kn
Tribina Istok – 100 kn
Tribina Sjever (gore/dolje) – 60 kn

Svjetske doprvake čeka skupina s Walesom, Slovačkom, Mađarskom i Azerbajdžanom. Dvije najbolje reprezentacije plasirat će se direktno na završni turnir.

VAR na domaćim travnjacima za godinu dana

Izvršni odbor donio je odluku kako će se u HT Prvoj ligi od proljetnog dijela natjecateljske godine 2019./20. primjenjivati VAR (video assistant referee) tehnologija.

Mate Prskalo imenovan je izbornikom ženske A reprezentacije.

Usvojen je kalendar natjecanja za HT Prvu ligu i Hrvatski nogometni kup za natjecateljsku godinu 2019./20.

Finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzraste bit će odigrane u Slavonskom Brodu.

IO je usvojio sve materijale za redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 28. ožujka u Zagrebu.

NOGOMET