Počinje prodaja ulaznica za veliki europski okršaj na Maksimiru!

Maksimir, Instagram

Prodaja ulaznica za veliki okršaj Dinama i slovačkog Spartaka iz Trnave u četvrtom kolu Europske lige počinje u petak 2. studenog.

“Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice, odnosno kako bi gledatelji izbjegli očekivanu gužvu na blagajnama neposredno prije utakmice,” poručili su iz Dinama.

Dvoboj na Maksimiru na rasporedu je u četvrtak 8. studenog od 21 sat.

CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI (2. – 7.11.)

Tribina istok 50kn

Tribina zapad dolje 70kn

Tribina zapad gore 50kn

Ulaznice za tribinu Jug namijenjene ISKLJUČIVO navijačima gostujućeg kluba nisu u prodaji – prodaja isključivo preko Spartak Trnava FC.

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (8.11.)

Tribina istok 70kn

Tribina zapad dolje 100kn

Tribina zapad gore 70kn

Radno vrijeme Ticket pointa

– Pretprodaja (cijene 50/70kn)

Petak (2.11.) od 10 do 18 sati

Subota (3.11.) od 10 do 18 sati

Nedjelja (4.11.) NEMA PRODAJE NA TICKET POINTU

Ponedjeljak (5.11.) od 10 do 18 sati

Utorak (6.11.) od 10 do 18 sati

Srijeda (7.11.) od 10 do 20 sati

– Prodaja na dan utakmice (70/100kn)

Četvrtak (8.11.) od 10 do 21.45 sati

OBAVIJEST – TRIBINA SJEVER

Zbog kazne Uefe, za utakmicu Dinamo – Spartak bit će zatvorena tribina Sjever tako da u prodaji neće biti ulaznice za tu tribinu.

Vlasnicima godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu SJEVER bit će za ovu utakmicu iznimno omogućen ulaz na prva dva sektora (sektor 1 i sektor 2) tribine ISTOK. Sektori 1 i 2 namijenjeni su za organizirano navijanje. Za ulazak na tribinu vrijede postojeće godišnje ulaznice, ne treba preuzeti posebnu ulaznicu.

Vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu ISTOK u sektoru 1 i sektoru 2 molimo da se jave u klub na e-mail press@gnkdinamo.hr ili na broj telefona 01/2386-123 kako bismo što prije pronašli adekvatno rješenje, ukoliko nisu zainteresirani za boravak na sektorima koji su iznimno za ovu utakmicu namijenjeni organiziranom navijanju (sektor 1 i sektor 2).

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Ulaznice za tribinu Jug, gostujuću tribinu za navijače Spartak Trnava FC, bit će moguće kupiti isključivo putem službene procedure kluba Spartak Trnava FC.

Molimo sve navijače za strpljenje prilikom kupovine ulaznica te da ulaznice kupe što ranije tijekom pretprodaje.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica te utakmice prate s podesta ispod zapadne tribine za utakmicu 4. kola Europa lige Dinamo – Spartak Trnava moraju se prijaviti za rezervaciju ulaznica.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni od 19:00 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo – Spartak očekuje iznimno velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje (petak 2.11. – srijeda 7.11.) kada su ulaznice znatno povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za 4. kolo UEFA Europa lige Dinamo – Spartak bit će moguće kupiti i online putem od petka, 2. studenog od 10:00 sati, na www.ulaznice.hr.

Online putem moguće je kupiti ulaznice za tribinu Istok i Zapad dolje.

Ulaznice kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

NOGOMET
Tagged with: ,