Posljednja domaća EBEL utakmica Medveščaka u nedjelju protiv Znojma: Neizmjerno smo zahvalni navijačima

Ledena, Dom sportova, KHL Medveščak

KHL Medveščak Zagreb neće sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi Erste Bank Eishockey Lige 2018./2019. nakon zajedničke odluke kluba i lige. Ova odluka uslijedila je nakon sjednice Glavne skupštine EBEL-a u Salzburgu.

Nekoliko čimbenika dovelo je do ove odluke:

“Dostupnost Doma Sportova, koji ne bi bio dostupan za drugu polovicu kvalifikacijskog kruga, što je još više otežalo planiranje odigravanja domaćih utakmica. Situacija s igračima je također bila faktor, koji je bio važan pri donošenju odluke.

Zajedničkom odlukom Kluba i Lige, odlučeno je da je u redu za sve uključene ako KHL Medveščak Zagreb ne sudjeluje u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje.

KHL Medveščak Zagreb zahvaljuje svojim navijačima na podršci koju su ove sezone pružili u Erste Bank Eishockey Ligi te za podršku momčadi kroz teško razdoblje proteklih nekoliko mjeseci. Navijači su pokazali svoju ljubav prema hokeju i momčadi na nevjerojatan način i Klub im na tome neizmjerno zahvaljuje,” navodi se u klupskom priopćenju.

KHL Medveščak svoju će posljednju domaću utakmicu u EBEL-u ove sezone odigrati u nedjelju, 3. veljače u Domu sportova protiv Znojma.

Rezultati by SofaScore

Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,