PPD Zagreb i Nexe ulaze u uzbudljivu završnicu prvog dijela sezone SEHA Gazprom lige

Zagreb, SEHA Gazprom

Rukometaše PPD Zagreba očekuje uzbudljivih i napornih pet dana. Od srijede do ponedjeljka odigrat će tri domaće utakmice u regionalnoj SEHA Gazprom ligi, a nadaju se kako će upisati sve tri pobjede…

Prvo ih u srijedu u Dvorani II Doma sportova očekuje susret s moskovskim Spartakom (20.55 sati) u kojem su veliki favoriti, no, nakon toga ih na istom mjestu čekaju dva velika okršaja, u subotu s mađarskim Veszpremom (20.45 sati) te u ponedjeljak s bjeloruskim Meškovom (18 sati).

“Spartak ne smijemo podcijeniti i u dvoboj moramo ući bez kalkulacija. Favoriti smo, ali to moramo pokazati na terenu. Veszprem i Meškom imaju sjajne ekipe, ali nadamo se pozitivnom ishodu i što boljem plasmanu nakon grupne faze natjecanja,” najavio je Valentino Ravnić.

Trener Veselin Vujović sličnog je razmišljanja: “Ako dobijemo sve tri utakmice preuzet ćemo prvo mjesto ljestvice. Protiv Spartaka ću ovisno o rezultatu dati priliku i mlađim igračima. Nakon dugo vremena svi su zdravi i nadam se kako ćemo punom snagom odigrati ovu završnicu prvog dijela sezone!”

“Znam da Veszprem u petak igra s drugim sastavom u Šapcu kako bi došli s najboljim igračima kod nas u subotu. To sigurno znači da nas cijene i gledaju na jedan poseban način. Ali nama pobjeda nad Veszpremom u ukupnom poretku ne znači ništa ako ne dobijemo i u ponedjeljak. Za drugu poziciju na ljestvici moramo dobiti Meškov,” jasan je Vuja.

U srijedu još našički Nexe, također u zagrebačkoj ‘dvojci’ Doma sportova ali od 18.45 sati, gostuje kod Beijing Sports University, kojeg s klupe vode Vlado Šola i Tonči Valčić.

Ovaj dvoboj je od presudne važnosti Gromovima za povratak samopouzdanja prije važnog domaćeg okršaja u nedjelju sa skopskim Vardarom…

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

RUKOMET