Prijave za MC Plus Zagreb Winter Cup još uvijek traju, spektakulrna završnica ponovno na tv ekranima

zwc-vedran-tolic

Prijave za šesto izdanje MC Plus Zagreb Winter Cupa započele su 1. prosinca, a u prva četiri dana popunio se veliki broj slobodnih mjesta na turniru.

Kao i prijašnjih godina, natjecanje će se i ove godine održati u tri kategorije za mladiće:
– U-17, 2002. godište i mlađi
– U-19, 2000. godište i mlađi
– U-21, 1998. godište i mlađi

Naravno, ponovno je na rasporedu i seniorski ženski turnir koji bi prema najavama i ove godine trebao nositi krilaticu najjačeg futsalskog turnira u regiji.

zwc-vedran-tolic

Svi turniri igraju se po futsalskim pravilima, u sustavu 4+1. Na turniru se očekuje nastup 70-ak momčadi. Odlukom Organizacijskog odbora turnira, a prema trenutnom planu, u svim kategorijama očekuje se maksimalno 18 ekipa po kategoriji, a sastav će se smatrati prijavljenim po izvršenoj uplati kotizacije.

Kao i prijašnjih godina, osiguran je televizijski prijenos četvrtfinalnog, polufinalnog i finalnog dana natjecanja, a utakmice će se moći pratiti putem PlanetSport televizije.

Prijave ekipa mogu se izvršiti putem web stranice www.zgwintercup.com

“Nakon dugih priprema napokon je stigao prosinac, što znači da je početak Zagreb Winter Cupa blizu. Ove godine nas ponovno očekuje spektakularan turnir, a to možemo potvrditi velikim interesom ekipa već prvog dana prijava. Kao i na prošlom izdanju očekuje nas spektakularna završnica u siječnju”, izjavio je Vedran Prga iz Organizacijskog odbora Zagreb Winter Cupa.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET