[PRIJENOS UŽIVO] Mlade odbojkašice na juniorskom Europskom prvenstvu u Osijeku

Odbojkašice U-19

Hrvatska U19 ženska odbojkaška reprezentacija u subotu u 17.30 sati u osječkoj dvorani Gradski vrt protiv Francuske igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu.

Mlade odbojkašice spremne su za svoj prvi nastup, a bit će to i prvi nastup neke naše nacionalne izabrane vrste u ovim pandemijskim vremenima!

“Veselimo se početku Europskog prvenstva i prvoj službenoj utakmici protiv Francuske. Znamo da je Francuska iznimno jaka reprezentacija s puno individualne kvalitete i iskustva igranja jakih utakmica kroz njihovu ligu. Spremni smo pružiti našu najbolju igru i jedva čekamo početak utakmice,“ zaključio je izbornik hrvatske odbojkaške U19 reprezentacije Saša Ivanišević.

Europsko U19 prvenstvo za odbojkašice održava se pod posebnim uvjetima u osječkoj dvorani Gradski vrt od 22. do 30. kolovoza, a prva dva mjesta na prvenstvu vode na U20 Svjetsko prvenstvo 2021. godine.

“Za Francusku smo se dobro pripremile, spremne smo i vjerujem da će to biti jedna dobra utakmica. Držimo se sustava i ako ćemo slijediti upute trenera i stvoriti dobru atmosferu, mislim da uspjeh svakako neće izostati,” istaknula je reprezentativka Karla Antunović.

Prvenstvo će se odvijati u vrlo strogim uvjetima, po pravilima i protokolu koje je propisala Europska odbojkaška federacija. Samo natjecanje u potpunosti je zatvoreno za gledatelje i medije. Ulaz u dvoranu omogućen je samo igračima, članovima stručnih stožera i osobama iz organizacije koje su prošle testiranje te moraju imati negativan rezultat na COVID-19. Uz tim je cijelo vrijeme prisutna osoba iz Epidemiološkog zavoda Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije te isto tako i predstavnik liječničke komisije Europske odbojkaške federacije koji nadgleda tijek natjecanja i prati da se svi pridržavaju propisanih mjera.

Za Hrvatsku igraju Mirta Freund, Zorana Brčić, Karla Antunović, Jelena Zdilar, Andrea Koraca, Dijana Karatović, Ana Ištuk, Mia Bilušić, Andrea Mihaljević, Larisa Pauletić, Mia Kainz i Rebecca Scoria, a utakmice će se moći pratiti prijenosu uživo putem lievstreama…

OSTALI SPORTOVI