Rujevica rasprodana u rekordnom roku: Pozivamo da Vatrene podržite i protiv Gruzije u Puli

Rujevica, Foto nk-rijeka.hr

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Slovačka rasprodane su u rekordnom vremenu, a Vatrene će u Rijeci bodriti više od 8000 navijača.

Hrvatska reprezentacija 16. će se studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica) suočiti s reprezentacijom Slovačke, a ulaznice za navedenu utakmicu rasprodane su već prvog dana pretprodaje.

Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8211 navijača, koliki je kapacitet stadiona HNK Rijeka za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli raspoloživ kontingent ulaznica za navedenu utakmicu rasprodan u jednom danu svjedoči kako će hrvatske reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera.

“Zahvaljujemo hrvatskim navijačima na podršci Vatrenima te se radujemo sjajnoj atmosferi u Rijeci! Također zahvaljujemo navijačima na strpljenju nakon što je veliki broj pokušaja kupovina putem interneta u 12 sati nakratko izazvao poteškoće s radom servera.”

“Navijače koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za utakmicu protiv Slovačke pozivamo da hrvatske reprezentativce podrže na pulskoj Aldo Drosini, gdje će 19. studenog Vatreni odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Gruzije,” piše hns-cff.hr.

Prodaja ulaznica počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina, a daljnje informacije o ulaznicama za utakmicu protiv Gruzije možete pronaći na ovoj poveznici.

Vatrenima je protiv Slovaka na Rujevici dovoljan i bod da osiguraju nastup na Euru.

(Foto: nk-rijeka.hr)

NOGOMET