S nestrpljenjem čekamo jubilarni, deseti Zagreb Winter Cup: Krenule su prijave za najjači futsalski turnir u regiji

ZgWinterCup202223-0847

Najiščekivaniji futsalski turnir godine - Zagreb Winter Cup se vraća i to u svom desetom, jubilarnom izdanju. U proteklih deset godina ovaj turnir dosegnuo je status najjačeg ženskog turnira u Hrvatskoj i regiji te najmasovnijeg među mlađim muškim kategorijama (U-17, U-19, U-21), a organizatori se nadaju da će i ove godine održati taj trend.

Ovaj turnir specifičan je po mnogočemu pa tako i po inovacijama koje svake godine uvodi. Prvi je turnir u Hrvatskoj koji je implementirao Video suport sustav, tzv. futsalsku verziju VAR-a, a završnica se svake godine prenosi na televizijskim programima. Tako je i ove godine dogovorena suradnja sa SportKlub televizijom.

ZgWinterCup202223-5939

U proteklom izdanju, u ženskoj konkurenciji djevojke iz ŽMNK Dinamo uspjele su obraniti naslov, a tome se nadaju i ove godine:

”Zagreb Winter Cup je sjajan jer je jedan od rijetkih turnira koji se održava na našim prostorima, a koji se igra baš po pravim futsalskim pravilima. Odlično je što imamo prilike igrati s ekipama iz cijele Hrvatske, ali i regije. Nama je čast što smo uspjele obraniti naslov, a pokušat ćemo to i ove godine. Svi s nestrpljenjem jedva čekamo početak turnira”, rekla je Marija Žagar iz ŽMNK Dinamo, koja je prošle godine proglašena i najboljom igračicom turnira.

Zagreb Winter Cup je sve samo ne još jedan u nizu zimskih malonogometnih turnira. Nakon deset godina moglo bi se reći da je Zagreb Winter Cup postao tradicija, emocija, prijateljstvo i zajedništvo, a to potvrđuju svi koji su ikad zaigrali na ovom prestižnom turniru.

Prijave su započele i traju sve do 6. prosinca, a prijaviti se može putem isključivo putem www.zgwintercup.eu službene web stranice turnira.

Kotizacija po ekipi iznosi 60 eura.

Utakmice će se igrati u dvorani OŠ Granešina te u Boćarskom domu, dok će se velika završnica natjecanja odigrati u jednoj od gradskih sportskih dvorana, a o kojoj se radi, organizatori će objaviti naknadno.

(FOTO: Marin Sušić)

NOGOMET
Tagged with: