Sandro Sukno se vaterpolu vraća u svom Gružu: Ubrzo bih trebao početi trenirati!

Sukno 9

Sandro Sukno, najbolji igrač svijeta i kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije, vratio se u VK Jug Croatia osiguranje.

Ugovor je potpisao na tri godine.

“Nakon sedam godina izbivanja iz Gruža kapica s brojem 9 ponovno je rezervirana za onoga kome i pripada,” navodi se na službenoj klupskoj stranici.

Sukno je sada već davne 2011. iz Juga prešao u Pro Recco, nakon sezone u Italiji vratio se u Hrvatsku, u redove riječkog Primorja EB. U Genovu je ponovno otišao 2015. godine te je ove sezone zbog zdravstvenih problema sa srcem morao privremeno prekinuti karijeru.

“Brzo smo se dogovorili i mislim da bi ubrzo trebao početi s trenirati s prvom ekipom. Vidit ćemo kroz sljedećih nekoliko mjeseci kako će se sve razviti. Nadam se da će sve biti dobro, jer je ipak velika pauza iza mene. Treba ići polako, biti ustrajan i nadam se da će ova priča biti pozitivna te da ću moći igrati,” izjavio je vidno zadovoljan Sandro Sukno.

“Iznimno sam sretan Sandrovim povratkom u svoj klub i u svoj Grad. Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak,” poručio je trener Vjekoslav Kobešćak, prenosi jug.hr.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI