Saračević: Ovo je sramota! Milosavljević: Nadam se kako ćemo u EHF Kupu pokazati što možemo

Saračević, Podravka Vegeta

Rukometašice Podravke Vegete teško su stradale na gostovanju kod aktualnih europskih prvakinja. Mađarski Györi Audi ETO KC slavio je s 37:17.

“Ovo je sramota, ovo nije ono što smo radili. Ja sam znao da smo pali, ali da ćemo ovoliko past to nisam ni sanjao. Koliko god da su oni prvaci Europe, moraš cijeniti sebe i to me boli. 13 minuta ne zabiti gol, to je strašno. Ovo treba prespavati, vidjeti što je i kako je i analizirati, a da je dobro, apsolutno nije,” kazao je nakon utakmice vidno potresen i razočaran trener Zlatko Saračević, prenosi službena klupska stranica.

Natalia Čigirinova zabila je četiri, a Ana Turk tri pogotka za Podravku.

“Veliko iskustvo, ali na kraju je sve ispalo loše. Sve ono što smo dobro okrenule sada izgleda kao da je bilo uzalud i da je to samo bio bljesak. Mislim da to nije tako i nadam se da ćemo ostati svi skupa i skupiti glave te u Kupu EHF-a pokazati što možemo. Trebalo bi to prespavati, a većina nas već u ponedjeljak ide u reprezentaciju, a kad se vratimo moramo pokazati i sebi i svim ostalima da možemo kao što smo to na početku pokazale,” dodala je Dejana Milosavljević.

Koprivničanke europsko natjecanje nastavljaju u EHF Kupu, a ždrijeb grupne faze, koja počinje 5. siječnja, je 22. studenog.

PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Risović, Ećimović; Zadravec 2, Turk 3, Holešova 2, Karlovčan 1, Popović 1, Milošević, Džono, Milosavljević 1, Franušić 1, Čigirinova 4, Ihneva 1, Debelić 1, Ježikava

Rezultati by SofaScore

RUKOMET