Saračević: Primili smo previše pogodaka, pogreške i ‘crne rupe’ se kažnjavaju u Ligi prvakinja

Saračević, Podravka

RK Podravka Vegeta poražena je u dvoboju trećeg kola DELO EHF Lige prvakinja protiv na gostovanju kod mađarske ekipe FTC-Rail Cargo Hungarie rezultatom 37:31.

Na poluvremenu je bilo 17:17, ali je u nastavku ekipa Zlatka Saračevića posustala…

Kod Koprivničanki su se istaknule Dejana Milosavljević s osam i Tjaša Stanko sa sedam pogodaka.

“Prvo poluvrijeme odigrali smo točno kako je trebalo, no nažalost bilo je previše isključenja. Da nije bilo tih isključenja imali bi rezultatsku prednost s kojom bi otišli na odmor. Nažalost u drugom poluvremenu dogodila nam se ‘crna rupa’ od 10 minuta kada izgubimo energiju te protivnice rade prednost. Pokušao sam minutama odmora i rotacijama dobiti reakciju ekipe, no to se nije dogodilo. Primili smo previše golova u gostima. Nemam prigovora niti na jednu igračicu, no pogreške i crne rupe kažnjavaju se u Ligi prvakinja. Moramo dalje igrati sve bolje, ne ponavljati pogreške te je to jedni način da napredujemo ,” izjavio je trener Saračević nakon utakmice.

“Odigrale smo previše loših minuta, a protiv FTC-a je to nedopustivo. Kažnjavali su svaku našu pogrešku. No ništa nije gotovo, za dva tjedna dolaze nam u goste pa ćemo se opet ‘potući’ s njima,” poručila je Stanko.

Tijekom cijele utakmice cure su imale glasnu podršku pedesetak navijača koji su stigli iz Koprivnice. Rukometašice Podravka Vegete imat će priliku za uzvrat već za dva tjedna kada FTC-Rail Cargo Hungaria gostuje u Koprivnici.

PODRAVKA VEGETA: Risović (4), Ećimović (4); Turk 3, Karlovčan 2, Popović, Jandrašić, Milošević 1, Džono, Milosavljević 8 , Mugoša 1, Franušić, Stanko 7, Gjorgjijevska, Tsakalou 4, Debelić 5.

Rezultati by SofaScore

RUKOMET