Sinkovići ostali bez zlata Bugarskoj: Čestitke Srbima, ovo je bila stvarno impresivna utrka

Braca Sinkovic_foto

Na prvoj ovosezonskoj regati Svjetskog kupa, koji se ovog vikenda održavao u bugarskom Plovdivu, Braća Sinković zauzela su drugo mjesto u disciplini dvojac bez kormilara.

Braću Sinković pobijedila je srpska posada Martin Mačković i Miloš Vasić s rezultatom 6:34.05, dok su treće mjesto zauzeli Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Ordonez s rezultatom 6:37.50.

“Nakon kvalifikacijske utrke znali smo da su Srbi brzi i da će biti teška utrka, ali mislili smo da ih možemo pobijediti. Planirali smo jaki start da ih dobijemo u prvih 500 metara, a zatim držati tempo kroz tisuću, međutim bili su brži. Čestitke Srbima, ovo je bila stvarno impresivna utrka,“ rekao je Valent.

“Odveslali smo utrku koliko smo mogli u ovom trenutku, ali nažalost nije bilo dovoljno. Imamo cijelu sezonu ispred sebe, Europsko prvenstvo je za tri tjedna i idemo tamo pokušati pobijedit,” dodao je Martin.

Iduće natjecanje i još jedan veliki izazov za Sinkoviće je Europsko prvenstvo koje će se održati u švicarskom Luzernu, od 31. svibnja do 2. lipnja.

VODENI SPORTOVI