Sjajna Podravka Vegeta u četvrtfinalu EHF kupa: Čestitam svojim igračicama, bile su na ‘zadnjim rezervama’

Podravka Vegeta

Rukometašice Podravke Vegete slavile su i u četvrtom nastupu u skupini EHF Kupa te su tako potvrdile svoje mjesto u četvrtfinalu ovog drugog po jakosti europskog klupskog natjecanja.

Koprivničanke su pred svojim navijačima ponovno bile bolje od braniteljica naslova, rumunjsku Craiovu dobile su s 23:18 813:9) te sada mogu mirno razmišljati o idućim suparnicama.

Sjajna je među vratnicama bila Risović s 19 obrana, dok su u napadu predvodile Ana Debelić i Čigirinova s pet te Holešova s četiri pogotka.

“Kako sam i očekivao, bila je ovo teška borba svih 60 minuta i pobijedili smo. Čestitam mojoj ekipi jer znam da su bile na zadnjim rezervama. Vidjeli smo to i u zadnjih 15 minuta, a ponosan sam jer su izvlačile snagu iz crvene zone i borile se. U prvom smo poluvremenu forsirali tu kontru i polukontru i nametnuli smo jedan tempo koji ni sami nismo mogli pratiti u jednom trenutku. No, kad se igra ovakva obrana, uz Jovanu na golu, možemo biti zadovoljni s novim bodovima, bez obzira na to što u napadu možda nismo odigrali sjajno,” rekao je nakon dvoboja trener Zlatko Saračević.

PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Risović (19), Ećimović; Zadravec, Turk 2, Holešova 4, Karlovčan, Jandrašić, Milošević 1, Džono , Milosavljević 3, Franušić, Čigirinova 5, Ihneva 2, Debelić 5, Ježikava 1.

Rezultati by SofaScore

RUKOMET