Slovaci u Varaždinu testiraju mlade hrvatske rukometne snage

HRS

Nepuna četiri mjeseca nakon posljednjeg susreta sa Španjolskom u Poreču, nastavlja se natjecanje EHF EURO Cupa. U četiri dana, Hrvatska će odigrati tri susreta, i to dvaput protiv Slovačke u Varaždinu, a zatim će u Veszpremu igrati s Mađarskom.
Izbornik Hrvoje Horvat odlučio je u ovoj akciji dati poštedu onim najiskusnijima poput Duvnjaka, Muse, Karačića, Šege i provjeriti neke mlade snage. Nažalost, u posljednji trenutak ostao je bez nekoliko provjerenih igrača koji su trebali preuzeti njihove uloge, ali su morali otkazati ili zbog korone ili ozljeda. Tako će protiv Slovačke i Mađarske morati dobro potegnuti svi na terenu, predvođeni Čupićem, Pešićem, Pavlovićem, Šebetićem, Matanovićem…

Slovačka je do sada u EHF EURO Cupu odigrala tri susreta i doživjela tri poraza.

Izbornik Peter Kukučka priprema ekipu za iduće Europsko prvenstvo, a zanimljivo kako je trener u njihovom najboljem klubu Tatranu iz Prešova bivši hrvatski izbornik i legenda našeg rukometa, Slavko Goluža.

Prvi susret protiv Slovačke u kojemu su oni službeno domaćini igra se u srijedu 28. travnja u 19 sati u varaždinskoj Areni. Dan kasnije 29. travnja, isti suparnici naći će se na istom mjestu, u susretu koji počinje u 18 sati.

RUKOMET