Spektakl na Maksimiru: Dođite što ranije

Maksimir

Dinamo u četvrtak igra povijesnu utakmicu osmine finala Europske lige, protiv lisabonske Benfice na krcatom Maksimiru.

GNK Dinamo poziva sve navijače da na stadion dođu što ranije kako bi od prve minute bili uz igrače i bodrili ih u povijesnoj utakmici!

Utakmica Dinamo – Benfica počinje u 18:55 sati, a ulazi maksimirskog stadiona bit će otvoreni od 16.30 sati.

“Klub je za sve navijače na stadionu pripremio razne zanimljive sadržaje, a to su svakako zanimljivi gosti, legende kluba i igrači prve momčadi u pitch side studiju na terenu, nagradne igre, koreografija na tribini istok, glazbeni program i još mnogo toga… Sanja, Zec i Marinko pjevaju hitove Novih fosila, Zaprešić boysi i grupa Connect… bit će to večer za pamćenje! Pozivamo sve navijače da budu na tribinama na svojim mjestima već oko 18 sati kada kreće zabavni program,” poručili su iz Dinama.

“Naš je klub u ovoj sezoni redovito kažnjavan zbog neprohodnih prolaza pa molimo sve posjetitelje na stadionu Maksimir da zauzmu svoja mjesta sukladno onima koje imaju na ulaznicama,” piše gnkdinamo.hr.

GLEDANJE UTAKMICE U FAN ZONI

Sve one koji zbog velikog interesa i činjenice da je stadion rasprodan u dva dana nažalost nisu uspjeli kupiti ulaznice, klub u suradnji s partnerima poziva na organizirano gledanje utakmice Dinamo – Benfica na video zidu u velikoj fan zoni kod bacača diska!

VELIKA FAN ZONA KOD BACAČA DISKA

Dinamo u suradnji s partnerima organizira još jednom veliku fan zonu za sve navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu i za sve navijače prije same utakmice, a lokacija će biti kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica!

Zabava u fan zoni kod bacača diska počinje u 16:00 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program te facepainting, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Benfica s početkom u 18:55h.

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 16 do 23:30 sati.

Preporučujemo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taksi prijevoza do stadiona s obzirom na to da se očekuje posebna prometna regulacija na dan utakmice, kao i velika gužva kako će se bližiti početak utakmice.

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD

Dinamo je organizirao fan zonu ispod tribine zapad za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje.

Fan zona za navijače na tribini zapad dolje bit će otvorena od 16:30h do 21:15h, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol.

FAN ZONA TRIBINA ISTOK

Fan zona za navijače na tribini istok bit će otvorena od 16:30 do 22:15h. Za sve malene i velike navijače osigurali smo besplatan facepainting prije utakmice kako bi svi spremni i ukrašeni navijačkim obilježjima bodrili Plave! Isto tako, ispod tribine prije utakmice bit će organizirana igra nogometne preciznosti i nagrade za najspretnije natjecatelje.

POGODNOST ZA NAVIJAČE

Dinamo i Taxi Cammeo pripremili su posebnu pogodnost za navijače Dinama povodom povijesne utakmice!

Sve vožnje taxi Cammeom koje završavaju na stadionu Maksimir imaju popust od 20%. Popust vrijedi u četvrtak, 21.2., od 17h do 20:30h!

FAN SHOP

Fan shop na stadionu Maksimir na dan utakmice, 7.3., radit će do 22:00h.

U fan shopu moći ćete pronaći atraktivne prigodne suvenire Dinama za osminu finala Europa lige, svakako za lijepu uspomenu na ove povijesne trenutke.

Na dan utakmice bit će otvoren i fan shop ispod tribine Istok, od 16:30 do 21:30h.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

NOGOMET
Tagged with: ,