Spektakularna fešta nastavlja se u Varaždinu, Zadru, Splitu, Donjem Miholjcu, Karlovcu…

Riva, Split

Veličanstven doček naših srebrnih nogometaša nastavio se i dan nakon povratka u Lijepu našu!

Vatreni su krenuli obilaziti krajeve Hrvatske s kojima su posebno vezani…

#varazdin #croatia ❤️

Objavu dijeli Monika (@monavz)

“Imam dva grada, rodno Livno i Varaždin u kojem živim 26 godina. Hvala ljudima, i ovdje će biti puno emocija. Drago mi je da se Hrvatska ujedinila,” rekao je izbornik Zlatko Dalić, koji je rodom iz Livna, ali polovicu života proveo je u Varaždinu.

U centar Splita stigli su Ivan Perišić, Ante Rebić, Lovre Kalinić, Ivan Strinić i Filip Bradarić

#Split

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Velika fešta je na Rivi!

Slavit će se do kasno u noć…

Domagoj Vida razveselio je svoje Slavonce u Donjem Miholjcu. Prigodno odjeven u narodnu nošnju, Vida je u kočiji stigao u grad, gdje su ga pozdravili brojni navijači, uz neizostavne tamburaše.

“Hvala svima na dočeku! Lakše mi je bilo igrati finale, nego stati ovdje pred vas,” poručio je razdragani Domagoj.

Dejan Lovren posebno je vezan za Karlovec, gdje je proveo djetinjstvo, napravio prve nogometne korake, prošao mlađe selekcije kluba, prije nego je s 15 godina prešao u zagrebački Dinamo.

Lovren, Karlovac

Emotivno je doživio podršku navijača: “Volio bih dati autogram i slikati se sa svima, ali ne mogu. Meni je ovo veliki gušt. Nikad neću zaboraviti Karlovac. To je bio prvi grad koji me prihvatio nakon izbjeglištva i Njemačke i ovom gradu sam ostao dužan. Ovo ne smijemo zaboraviti i moramo nešto iz toga naučiti kao društvo. Da se može kroz rad i poštenje doći do velikih stvari. Ovo naše političko društvo treba shvatiti poruku. Ako smo mi, koji nemamo neki veliki utjecaj što se samo društva tiče, dati Hrvatskoj ovakvu snagu i zajedništvo, onda to moraju i oni napraviti!”

Zadar gori!

Spektakularno će biti i u Zadru, gdje će još jednom navijačima zahvaliti kapetan Luka Modrić te Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković.

#zadar #hrvatska #worldcup2018 #proudtobeacroat #iznadsvih

Objavu dijeli Martina Čirjak (@martina.cirjak)

Vedran Ćorluka još je u ponedjeljak imao snage doći u svoju Sloboštinu, zagrebački kvart gdje je proveo dio svoje mladosti i uz koji je posebno vezan.

U utorak je Čarli imao doček u Rapcu, gradu njegove supruge Franke.

@corlukav05_14 doček u Rapcu!

Objavu dijeli Daniela Kuzmic Domorad (@danieladomorad)

DRUŠTVENE MREŽE NOGOMET