Spektakularna završnica MC Plus Zagreb Winter Cupa seli u SD Peščenica: Nova lokacija je pun pogodak, a TV kamere će biti dodatni motiv

ZWC (3)

Popularan futsalski turnir u kategoriji žena i mladeži – MC Plus Zagreb Winter Cup u svom šestom izdanju stiže do uzbudljive završnice. Nakon nešto više od dva tjedna provedena na Zagrebačkom Velesajmu, turnir od 6. siječnja seli u Sportsku dvoranu Pešćenica u kojoj će se odigrati sve utakmice od četvrtfinalne faze natjecanja.

”Iako sam naziv turnira govori o godišnjem dobu u kojem se igra, drago nam je što se selimo u dvoranu na Peščenici zbog dosta hladnih uvjeta u NC Šalati. Uvijek nam je drago igrati i plasirati se u završnicu Zagreb Winter Cupa, a samim time svake godine sve više raste naša volja i želja za podizanjem glavnog pehara HEP ženskog futsal turnira, što će se, nadam se, dogoditi i ove godine”, pojasnila je Gabriela Gaiser iz ekipe ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja – Poliklinika Ribnjak koja brani prošlogodišnji naslov.

TV kamere dodatni motiv

”Nova lokacija je pun pogodak, mislim da će svima odgovarati ta dvorana. Drago mi je što su moji momci stigli do četvrtfinala ovog jakog turnira. Uvijek je pošteno nadati se nečemu, ali konkurencija je ove godine vrlo dobra. Mi idemo hrabro, korak po korak, pa ćemo vidjeti. Nadam se najboljem”, rekao je Dean Vidaković, trener MNK Lošinj.

”Jako sam sretan što smo prošli dalje, pogotovo zato što smo u osmini finala napravili preokret i pobijedili na penale. Ove godine smo se prvi put prijavili na U-21 turnir, a nadam se dolasku barem do polufinala. Zagreb Winter Cup je svake godine odlično organiziran, a što se tiče nove lokacije – drago mi je što se selimo. Jedva čekam tamo zaigrati, a i TV kamere bi trebale biti dodatan motiv momčadima”, izjavio je Renato Vrbanić iz sastava Trakošćan.

Suci s UEFA i FIFA iskustvom

Svake godine organizatori na završnici prirede pravi spektakl pa se ništa manje ne očekuje i ove godine.

”Došli smo do još jedne završnice Zagreb Winter Cupa te nas u zadnja tri natjecateljska dana očekuje prava futsalska poslastica. Kako svake godine organizacijsku ljestvicu podižemo sve više, tako smo ove godine završnicu turnira odlučili preseliti u dvoranu na Peščenici koja se nalazi u širem središtu grada te će svima dolazak biti dostupan javnim prijevozom. Nagrađivat ćemo posjetitelje u dvorani, a ponosni smo što će, prema tradiciji, veliki broj utakmica biti prikazan u izravnom TV prijenosu. Ove godine smo u suradnji s matičnim Savezom kvalitetu suđenja podigli na najvišu moguću razinu i ponosni smo jer će na završnici suditi najbolji hrvatski futsalski suci, od kojih neki imaju iskustva i na UEFA i FIFA natjecanjima”, rekao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira Vedran Prga.

Sve utakmice četvrtfinala tradicionalno se igraju na blagdan Sveta tri kralja. Program u SD Peščenica (Ul. Grada Gospića, Zagreb) počinje u ponedjeljak u 12:15 sati. Na rasporedu je čak 14 četvrtfinalnih utakmica u svim kategorijama, stoga dođite i pogledajte najbolji futsal u Zagrebu, a i šire. Također napomenimo kako će se večernji dio programa uživo prenositi na prvom programu PlanetSport televizije.

Polufinalne utakmice na rasporedu su 11. siječnja, dok se finala igraju 12. siječnja.

(Foto: Vedran Tolić)

NOGOMET
Tagged with: ,