Sports Illustrated dolazi na WTA Makarska Open: Ekskluzivni party u gradu pod Biokovom!

WTA Makarska

Sports Illustrated Center Court, nova globalna serija događaja prestižnog međunarodnog medijskog brenda Sports Illustrateda ulazi u svijet tenisa s ekskluzivnom večerom za igračice turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar i VIP zabavom s pozivnicama u Dalmacija Places Hotelu by Valamar, u srijedu, 7. lipnja. To će biti proslava ženskog sporta, tenisa i Hrvatske. Odabirom lokacije za premijerno teniskog iskustvo Sports Illustrateda Makarska se potvrdila kao destinacija vrhunskih sportskih događanja i odlične zabave.

Sports Illustrated, koji je u vlasništvu globalne platforme za razvoj brendova, marketing i zabavu Authentic Brands Group (Authentic), poznat je po svojim vrhunskim iskustvenim brendovima – Sports Illustrated Circuit Series, Club SI, Sports Illustrated “The Party”, Sports Illustrated Swimsuit Launch Week, Sports person of the Year Awards…

Širenje na događanja inspirirana tenisom prirodna je ekstenzija Sports Illustrateda koji desetljećima prati ovaj sport.

“Iznimna nam je čast što su Authentic i Sports Illustrated odabrali WTA Makarska Open za mjesto jedne od svojih spektakularnih događanja. Ovo je veliko priznanje našem organizacijskom timu koji se svake godine trudi rasti i razvijati, a ove godine smo u grad pod Biokovom doveli jednu od najtraženijih zabava na svijetu“, ističe Feliks Lukas, direktor turnira WTA Makarska Open te najavljuje dolazak i planetarno popularne pijanistice Lole Astanove.

“Sports Illustrated postao je sinonim za slavljenje sporta i ultimativno iskustvo za navijače”, rekao je Matt Goldstein, potpredsjednik odjela za zabavu i posebne projekte u Authenticu. “Radujemo se navijačima tenisa na WTA turniru, koji predstavlja prvu aktivaciju brenda Sports Illustrated u Hrvatskoj.”

Uz vrhunsku zabavu, sjajna atmosfera i savršena lokacija Tenis centra samo na nekoliko koraka od mora razlozi su zbog čega se tenisačice s veseljem vraćaju u Makarsku, a neke od njih već su odradile prve treninge i spremne su za turnir. Tko će pobijediti ove godine doznat će se u nedjelju, 11. lipnja.

SI

Sports Illustrated (SI) je neprikosnoveni lider poznat po kreiranju suvremene kulture i inovativnom povezivanju sportaša, momčadi i navijača diljem svijeta. Spajajući sport, životni stil i zabavu, Sports Illustrated je tvrtka koja pruža impresivan sadržaj, inovativna digitalna iskustva, nezaboravne događaje i originalne proizvode. Njihov nagrađivani medijski odjel oživljava pripovijedanje kroz profile i ažurirane vijesti na SI.com, na različitim društvenim mrežama i u mjesečnom tiskanom časopisu. Najpouzdanije ime u svijetu osim medija u ponudi ima i SU Tickets, platformu za prodaju ulaznica usmjerenu navijačima, SI Sportbook, digitalnu platformu za sportsko klađenje, SI Studios za filmsku produkciju, televiziju i audio adaptacije SI-jevih priča koje potiču na razmišljanje…

SI donosi jedinstven i autentičan pogled na događaje iznimnog značaja, a brend je poznat po vrhunskim događanjima poput Sportaš godine, Party, SI Swimsuit Launch Weekend i SI Circuit Series.

TENIS
Tagged with: