Sportski oproštaj od igrača Futsal Dinama na Šalati, sav prihod ide obitelji tragično preminulih sportaša

Capar, Futsal Dinamo

Oskar Kadrnka i Matija Capar preminuli su 4. lipnja od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, na povratku s turnira u Šibeniku. Njihove mlade živote prekinula je prometna nesreća, koja je napravila veliku bol u srcima obitelji i prijatelja.

“Javljamo vam da će ispraćaj našeg Matije Capara biti u četvrtak 7. lipnja s početkom u 16.30 sati na groblju Mirogoj, dok će posljednji ispraćaj Oskara Kadrnke biti u petak 8. lipnja s početkom u 15 sati, također na Mirogoju,” poručuju iz Futsal Dinama.

Komemoracija za igrače održat će se u sportskoj dvorani Megaton u srijedu 6. lipnja s početkom u 19 sati.

“Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19. lipnja) s početkom u 18 sati. Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša. Ulaznice ćete moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod uplatit ćemo na račun obitelji tragično preminulih sportaša.”

Svoje donacije za obitelji tragično preminulih Oskara i Matije možete uplatiti na poseban broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci: HR7123600001501567337

DRUŠTVENE MREŽE