Srbić dobio još jedno priznanje: Idemo u nove pobjede!

bdr

Svjetski gimnastički prvak na preči, Tin Srbić, primio je još jedno vrijedno priznanje. Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) na svečanosti u zagrebačkom Novinarskom domu dodijelio mu je posebno priznanje za suradnju s medijima u 2017. godini.

“Jako mi je drago da sam dobio ovu nagradu jer to znači da sam bio fer i korektan prema svim medijima. I oni prema meni. Nadam se da ću i u budućnosti moći prisustvovati ovakvim stvarima zbog istih razloga, jer, ne želim se nikome zamjeriti. Uvijek ću pokušati biti maksimalno korektan,” rekao je Tin nakon dodjele nagrada.

“Mislim da sam nakon Svjetskog prvenstva sasvim dovoljno bio u medijima, za vrijeme baš i ne, ali zato sam nakon Montreala bio i previše. To me dosta izmorilo, ali sada se sve malo smirilo i idemo u nove pobjede.”

Planira li sportske novinare jednako uposliti i u 2018. godini?

“Nadam se da budem, možda još i bolje. Nadam se da će rezultati biti kontinuirani, ovakvi kakvi su i sada.”

Za aktualnog prvaka svijeta nova sezona kreće Svjetskim kupom u Dohi od 21. do 23. ožujka.

“Gotovo pa sam maksimalno spreman. Imam još dva tjedna do puta u Katar za pripremiti se do kraja. Nisam pet mjeseci bio na natjecanjima, od SP-a, zato se moram vratiti u natjecateljsku formu. Ali, veselim se novoj sezoni, dug je ovo period bez natjecanja, želim se vratiti u tu svoju staru rutinu,” poručio je Srbić.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,