Srebrni Srbić jedva čeka Tokio: Jako, jako sam ponosan i sretan što sam izvukao iz sebe najbolje što sam mogao!

Srbić HGS

Aktualni viceprvak Europe te zlatni sa Svjetskog prvenstva u Montrealu iz 2017., svojoj je kolekciji medalja s velikih natjecanja pridodao i svjetsko srebro. Treći je ovo Tinov nastup na svjetskoj smotri, a ujedno i treće finale te druga osvojena medalja. Unatoč ozljedi zadobivenoj prije nekoliko dana, Tin je bez većih grešaka odradio svoju vježbu na preči te zasluženo osvojio drugo mjesto s konačnom ocjenom 14.666.

“Srebro je ovdje oko vrata i jako, jako sam ponosan i sretan što sam iz ove situacije izvukao stvarno najbolje što sam mogao. Imao sam dobar osjećaj uoči finala ali mislim da su me kvalifikacije psihički ispraznile. Možda ne bih bio ovoliko uzbuđen da ovo nisu bile kvalifikacije za Olimpijske igre i da ih nisam već osigurao prije samog finala. Bio sam stvarno jako miran i dobro sam se osjećao. Sva sreća, na kraju je ispalo jako dobro…”

Nastup u današnjem finalu te naposljetku i srebrna medalja Tinu Srbiću osigurali su vizu za Olimpijske igre u Tokiju. Tinu će se u Tokiju pridružiti i Ana Đerek, što je i potvrđeno po završetku natjecanja na svjetskoj smotri.

“Evo, jedno 18 godina sanjam da izborim Olimpijske igre. Uspio sam. Sada je napokon konačno i potvrđeno da sam to ostvario. Ne znam što bih rekao. Jedva čekam! Sad već poslije ovoga kreću i pripreme za Olimpijske igre u dogovoru s trenerom. Stvarno sam jako sretan i uzbuđen zbog toga svega,” iskreno je poručio oduševljeni Srbić.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: