Stipe Mandalinić: Hrvatski rukometni savez laže!

Mandalinić, HRS

Nakon što je Hrvatski rukometni savez jasno obrazložio zašto Stipe Mandalinića nije bilo u sastavu za drugu prijateljsku utakmicu protiv Švedske, priopćenjem se oglasio i sam igrač, koji tvrdi kako su u HRS-u, a onda shodno tome i izbornik Červar te treneri reprezentacije – lagali!

“Ovim putem se obraćam javnosti vezano za slučaj koji se dogodio na prvoj rukometnoj prijateljskoj utakmici protiv Švedske u četvrtak 5. travnja 2018. Pogodila me nepravda koja je učinjena, kao i neistine izrečene u medijima, kojima se blate moje ime i prezime.

Naime, kako se navodi, udaljen sam s klupe zbog neprimjerenog ponašanja prema jednom od trenera. Smatram da sam krivo optužen jer nisam uputio nijednu ružnu riječ prema treneru, što smo i ustvrdili na grupnom sastanku nakon utakmice. Vidljivo je da se u reprezentaciji uvode promjene, ali držim da se ovaj nesporazum, zbog kojeg mi se direktor reprezentacije na sastanku i ispričao, mogao riješiti na puno mirniji način te nije bilo potrebno optužiti me bez prethodnog razgovora. Moja je savjest čista, što mi je u ovom trenutku najvažnije, kao i to da moja cijela reprezentativna obitelj zna istinu.”

Neistine u medijima, kako Stipe kaže, rezultat su priopćenja koje je dao HRS, navode Sportske novosti.

Mandalinić je utakmicu Hrvatske i Švedske, koju je naša reprezentacija dobila, gledao s tribina dvorane u Norrköpingu.

RUKOMET