Šunjić: Ovo su dječački snovi! Olmo: Navijači su nam dodatna motivacija!

Maksimir

Nogometaši Dinama odigrali su fenomenalnu utakmicu protiv turskog Fenerbahčea i tako stigli do uvjerljive pobjede i velikog slavlja, pred gotovo 20 tisuća navijača na Maksimiru.

Jedan od junaka bio je Ivan Šunjić, mladi nogometaš kojeg je trener Bjelica posljednjih dana posebno hvalio i koji je sjajno nadomjestio izostanak kapetana Ademija.

[VIDEO] Zagreb slavi maestralnu partiju Dinama: Obitelj smo, ovakav rezultat daje dodatnu energiju!

Golijadu je otvorio upravo Šunjić, dva je pogotka zabio Hajrović, a posao je dovršio Olmo.

“Puno mi ovo znači, to su dječački snovi. Zabiti gol na svom Maksimiru i odnijeti tri boda protiv turskog velikana. Treniramo dobro, dobra je atmosfera i možemo daleko, ali idemo utakmicu po utakmicu, stojimo čvrsto na zemlji pa ćemo vidjeti,” rekao je Šunjić nakon dvoboja i dodao:

“Krenuli smo od prve minute kako smo se dogovorili, čvrsto i agresivno, to nas je nagradilo ovakvim rezultatom. Moglo je biti i više golova da smo bili koncentriraniji, ali najbitnija su tri boda, idemo dalje. Primili smo gol u nezgodno vrijeme, ali pokazali smo karakter. Danas nije bilo perfektno, ima prostora za napredak, možemo bolje.”

“Sretni smo zbog ovog rezultata, dobro smo ušli u utakmicu, imali smo veliku motivaciju. Jako smo sretni! Uvijek je lijepo igrati pred punim Maksimirom, to je uvijek dodatna motivacija za nas,” na hrvatskom jeziku je poručio Španjolac Dani Olmo, koji će uskoro dobiti i naše državljanstvo.

NOGOMET