Sunset Sports Media Festival i ove godine u Zadru okuplja svjetske stručnjake, sportske i medijske zvijezde: Opet težimo nadmašiti sva očekivanja

All the Smoke u Zadru SSMF 2023

Poznati su prvi govornici trećeg izdanja Sunset Sports Media Festivalakoje će od 6. do 8. lipnjau Zadru okupiti brojne vrhunske sportaše i istaknute stručnjake iz područja medija, marketinga i poslovanja. Bogati program Festivala donosi poučne panele i predavanja, a na prvom popisu potvrđenih velikih imena našli su se Frank Grillo, hollywoodska akcijska zvijezda čiji se dokumentarni serijal o borilačkim kulturama diljem svijeta upravo prikazuje na Netflixu, Jeffrey Gertulla, izvršni potpredsjednik CBS Sports Digitala i čovjek koji je zajedno s našim Pete Radovichem producirao posljednji Super Bowl, najgledaniji TV sadržaj u povijesti televizije, te Guillem Balague, pisac i TV novinar sa CBS Sportsa koji je tijekom svoje karijere napisao ekskluzivne autobiografije Lionella Messija, Pepa Guardiole i Diega Maradonne.

Prošlogodišnje izdanjeokupilo je niz sportaša i stručnjaka iz svijeta sporta, medija i biznisa. Festival je privukao rekordan broj domaćih i stranih sudionika te na svim razinama ostvario svoje ciljeve, opravdavajući status jedinstvenog događaja koji je ključan za napredak i daljnji razvoj svih uključenih entiteta, a nevjerojatnom sinergijom stručnjaka stvoreni su temelji za novu eru sportsko-medijske industrije, kao i promocije Hrvatske na jedinstven način.

“Na tragu izuzetno uspješnog prošlogodišnjeg odaziva, trećim izdanjem susreta opet težimo nadmašiti sva očekivanja. Festival je postao epicentar povezivanja svih segmenata sportsko-medijske industrije; od sportaša i čelnika klubova do medijskih kuća i stručnjaka za marketing. Trend globalizacije sporta danas je jači nego ikad, a Sunset Sports Media Festival želi ostati ključno odredište za sve one koji žele pratiti najnovije trendove i inovacije u svijetu sporta i medija. Dolaskom velikih imena i najkvalitetnijih govornika i ove godine donosimo nezaboravne trenutke, poučne razgovore i raznolikost koja će zadovoljiti sve posjetitelje“, izjavio je Damjan Rudež, direktor Sunset Sports Media Festivala i proslavljena NBA zvijezda.

Sunset Sports Media Festival 2023

Tijekom trodnevnog programa ispunjenog predavanjima i panelima raznovrsne tematike, posjetitelji će u opuštenoj atmosferi imati priliku susresti brojne sportske zvijezde i renomirane stručnjake te otkriti niz zanimljivosti iz svijeta sporta, medija i businessa koji ih prati.Impresivnom popisu festivalskih predavača i panelista pridružit će se i poznata srpska tenisačica Bojana Jovanović, Dino Ruta, voditelj katedre za sportski menadžment na Bocconiju i direktor programa FIFA Master Classa,Matteo Zuretti, glavni direktor za međunarodne odnose i marketing u udruzi igrača NBA-a koji će zajedno s Boštjanom Nachbarom, direktorom u udruženju igrača Eurolige podijeliti svoja stručna iskustva i uvide o upravljanju igračima u današnjem okruženju koje se suočava s nizom izazova zbog promjena u dinamici sportske industrije, tehnoloških inovacija, društvenih trendova i ekonomskih faktora.

Treće izdanje Sunset Sports Media Festivala koje će se održati u gradu s najljepšim zalaskom sunca na svijetu, osim inspirativnih predavanja i panela te projekcije filmova sportske tematike pratit ćeuzbudljiv i raznolik zabavni program koji će uskoro biti objavljen na službenoj web straniciFestivala. U međuvremenu, pratite sve novosti na FB i IG profilima te osigurajte svoju Super Early bird kotizaciju na vrijeme i pridružite se uzbudljivoj atmosferi ovog jedinstvenog događaja.

DRUŠTVENE MREŽE