Svečana proslava jubilarne 500. emisije Sport nedjeljom

Ante Breko i Vlado Turkovic

U zagrebačkom klubu ‘Opera’ održana je svečana proslava 500. emisije ‘Sport nedjeljom’, najdugovječnije domaće sportske televizijske emisije u Hrvatskoj. U svom sadržaju ‘Sport Nedjeljom’ obuhvaća gotovo sve sportove, prenoseći svojim gledateljima razne sportske priče i uspjehe od amaterskih do profesionalnih sportaša.

Od samih početaka “Sport Nedjeljom” stvaraju Ante Breko, urednik i voditelj emisije, i glavni producent Vlado Turković, a velika jubilarna proslava protekla je u znaku podrške brojnih uspješnih sportaša, trenera, voditelja i novinara, ali i predstavnika iz političkog života Hrvatske.

“Jedna apsolutno velika večer za cijeli hrvatski sport. Sport nedjeljom kao jedina istinska hrvatska sportska emisija pokušava i vjerujemo uspješno završava posao promocije onog najvrjednijeg tkiva sportskog, a to su naši klubovi i naši sportaši. Kad smo vidjeli toliki broj ljudi na jednom mjestu znali smo da smo napravili pravi posao i da smo od naših sportaša dobili jedno veliko hvala. Mi smo bili ponosni tu večer i idemo dalje, jer ta potpora koju smo dobili daje nam snagu, elan i obvezu da i dalje ustrajemo u ovom što radimo, odnosno da budemo još i bolji,” rekao je Breko.

Osim brojnih čestitki i želja za novim poslovnim uspjesima, tijekom proslave dodijeljene su i nagrade sportskim klubovima GNK Dinamo, NK Osijek, KHL Medveščak i KK Cedevita te hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji, za sportska i organizacijska postignuća.

Dario Šimić, Braća Sinković, Nikola Pokrivač, Boško Balaban, Marijo Možnik, Tin Srbić, Dražen Ladić, Ratko Štritof, Hrvoje Sep, Tomislav Paškvalin, Stojko Vranković, Zoran Primorac, Perica Bukić, Domagoj Pavlović, hokejaši Medveščaka, gradonačelnik Milan Bandić, izaslanik predsjednice Tomislav Madžar, samo su neki od brojnih gostiju koji su svojim dolaskom uveličali proslavu jubilarne 500. emisije, a koja će biti prikazana na Badnjak, 24. prosinca.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,