Tamše je bivši, Vujović se vraća u Zagreb

Vujović, Valčić

Nakon debakla u Ligi prvaka i neugodnog poraza od deset golova razlike kod danskog Aalborga slovenski rukometni stručnjak Branko Tamše ostao je bez posla na klupi hrvatskog prvaka PPD Zagreba.

Novi trener trebao bi biti ponovno Veselin Vujović, aktualni slovenski izbornik i legenda rukometa na ovim prostorima, koji bi trebao biti predstavljen u utorak u klupskim prostorijama, uz prisustvo direktora Vedrana Šupukovića i glavnog menadžera Božidara Jovića.

Uprava PPD Zagreba je u posljednjih nekoliko godina smijenila sedmoricu trenera, nakon Vujovića, koji je na klupi Zagrebaša bio u razdoblju od 2014. do 2016. godine, zaredali su se Ivandija, Goluža, Kamenica, Saračević, Červar i sada Tamše, koji je bio predstavljen kao dugoročno rješenje…

Vujović bi povratnički nastup za kormilom Zagreba trebao imati već u subotu protiv ‘njegove’ Barcelone, gdje je ostavio dubok igrački trag i osvojio europski naslov.

Na žalost svih zagrebačkih ljubitelja rukometa, taj spektakularni dvoboj igra se u Zadru, u dvorani Kreše Ćosića na Višnjiku.

RUKOMET