Tin Srbić drugi u kvalifikacijama Melbournea: U finalu će opet borba biti jaka

Tin Srbić

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić u kvalifikacijama Svjetskog kupa u Melbourneu osvojio je drugo mjesto, zaradivši jednaku ocjenu kao i prvoplasirani Hidetaka Miyachi.

Prvi turnir sezone, Svjetski kup u australskom Melbourneu, kako za sada stvari stoje, najavio je još jedan odličan rezultat za hrvatsku gimnastiku. Odličnom izvedbom svoje vježbe u jutrošnjim kvalifikacijama, Tin Srbić osvojio je drugo mjesto s visokih 14.633 bodova. Unatoč istoj ocjeni, Japanac Miyachi zauzeo je prvo mjesto zbog destinku slabije početne ocjene.

“Odradio sam vježbu početne ocjene 5.9 koju sam i planirao, i odradio sam ju jako dobro te za nju dobio 14.633. Prije samog nastupa nisam se osjećao baš najbolje, ali sam se uspio skoncentrirati i odraditi kako treba,” na svoj se nastup u osvrnuo Tin te najavio finale:

“Za finale sada spremam vježbu početne ocjene 6.2. Zonderland je u kvalifikacijama pao, ali mislim da je ušao u finale kao sedmi ili osmi. Tu su još i Japanac Miyachi i Kinez Chenglong, tako da će borba opet biti jaka.”

Finale preče Svjetskog kupa u Melbourneu na rasporedu je u nedjelju u ranim jutarnjim satima po našem vremenu.

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,