Tin Srbić najbolji u kvalifikacijama Pariza: U finalu ću raditi svoju najjaču vježbu

Srbić, HGS

Europski viceprvak na preči Tin Srbić u kvalifikacijama Svjetskog kupa u Parizu prvim mjestom i najvišom ocjenom (14.500) osigurao je nedjeljno finale.
Svjetskom prvaku na preči iz 2017. godine te aktualnom europskom viceprvaku, Svjetski kup u Parizu prvo je natjecanje nakon osječkog Svjetskog kupa održanog u svibnju, a ujedno i posljednja provjera uoči Svjetskog prvenstva koje ga sljedećeg mjeseca očekuje u Stuttgartu.

“Nisam se natjecao četiri mjeseca tako da je uvijek na prvom natjecanju nakon toliko vremena prisutna nervoza. Mišići se stisnu, pa je i teže odraditi planirano, ali zadovoljan sam nastupom. Nisam napravio vježbu početne ocjene 6.2, nego 6.1, ali to su detalji i zadovoljan sam s ocjenom 14.500 na kraju. Trebalo mi je ovo finale kako bih imao još jedan nastup i provjeru prije Svjetskog prvenstva. U finalu idem najjaču vježbu 6.5 i nadam se da ću ju odraditi. Kažem, ovo je samo priprema za svjetsko, tako da rezultat ovdje nije prioritet, ali ako napravim ono što sam isplanirao – onda neće izostati niti rezultat,” analizirao je Tin.

Drugo mjesto kvalifikacija preče pripalo je Izraelcu Alexanderu Myakininu (14.400), dok je trećeplasirani bio Litavac Robert Tvorogal (14.250).

Ana Đerek je u kvalifikacijama partera zauzela deseto mjesto (12.250), dok je na gredi bila jedanaesta (12.900). Na konju s hvataljkama Matija Baron završio je kao 13. s osvojenom ocjenom 13.550, dok je Renato Prpić bio 25. (12.400).

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,