Tin Srbić ove godine četvrti na svijetu: Suci su me namjerno oštetili kako bi Amerikanac uzeo broncu!

Srbić, HGS

Tin Srbić osvojio je četvrto mjesto na gimnastičkom Svjetskom prvenstvu, kojem je domaćin bila katarska Doha.

Prošlogodišnji svjetski prvak na preči zaradio je ocjenu 14.500, što nije bilo dovoljno za toliko željenu medalju u sezoni koju su mu obilježile ozljede.

Epke Zonderland osvojio je zlato s ocjenom 15.100, srebrni je bio Japanac Uchimura s 14.800, dok je brončanu medalju uzeo Amerikanac Samuel Mikulak s 14.533.

“Nažalost, netko uvijek mora biti četvrti, a to sam ovaj put bio ja. Mislim da su me suci namjerno oštetili kako bi Amerikanac uzeo broncu. Žao mi je što to rade i što nam pokušavaju uništiti snove, ali neće uspjeti! Napravio sam najbolje što sam mogao svoju novu vježbu, vježbu koju sam izvodio prvi put na natjecanju, i to odmah u finalu Svjetskog prvenstva. Zadovoljan sam svojim nastupom i ponosan sam na to kako sam odradio ovo finale. Nadam se da su svi u Hrvatskoj uživali! Završilo je i ovo finale i napokon idemo doma,”  iskren je nakon osvojenog četvrtog mjesta bio Tin

Tinu Srbiću ovo je bilo drugo finale na njegovom drugom Svjetskom prvenstvu: “Ovaj rezultat mi je još jedan pokazatelj da sam i dalje u svjetskom vrhu bez obzira na ozljede koje su sada već iza mene. Sada se okrećem novim izazovima – kvalifikacijama za Olimpijske igre koje su mi krajnji cilj. Ovo će mi samo dati još više snage da budem još i bolji.”

(Foto: HGS)

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,