U srijedu počinje podjela besplatnih ulaznica za Hanžekovićev memorijal na Mladosti

Hanžek, karte, Brkljačić

Iako je na oba dana natjecanja – i na 3. Memorijal Ivana Ivančića u bacanju kugle pokraj gradskih fontana i na 67. Hanžekovićev memorijal na stadionu Mladosti – ulaz slobodan, za natjecanja na stadionu na Savi treba imati ulaznicu.

Besplatne ulaznice za natjecanje na Mladosti u utorak 29. kolovoza, koje počinje u 18.30 sati, možete podići na prodajnom mjestu SRC Mladost na Savi u sljedećim terminima:

Srijeda, 23.8. – 9 do 20 sati
Četvrtak, 24.8. – 9 do 20 sati
Petak, 25.8. – 9 do 20 sati
Subota, 26.8. – 9 do 20 sati
Nedjelja, 27.8. – 9 do 20 sati
Ponedjeljak, 28.8. – 9 do 18 sati
Utorak, 29.8. – 9 do 18:30 sati

Najbrže ponovno očekuju nagrade!

Za natjecanje u bacanju kugle pokraj gradskih fontana u ponedjeljak 28. kolovoza u 19 sati ulaznice nisu potrebne.

Olimpijski pobjednik protiv ‘čuda’ s Britanskih Djevičanskih Otoka

Ako se za neku startnu list 67. Hanžekovićevog memorijala može reći da je možda i jača ili barem zanimljivija nego ona na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Londonu, onda je to ona na 400 metara prepone.

U Zagrebu će, naime, trčati i neki kojima je u tom finalu bilo mjesta, ali u njemu nisu trčali. To se prije svih odnosi na novo ‘čudo’ s Britanskih Djevičanskih Otoka Kyrona McMastera, koji ima najbolji rezultat sezone na svijetu (47.80), ali je u Londonu zbog nepravilnog prelaska preko prepone diskvalificiran već u kvalifikacijama.

Koliko je brz pokazat će na stadionu Mladosti, a uz njega će tamo trčati i aktualni olimpijski pobjednik Kerron Clement, treći iz Londona, finalist Olimpijskih igara u Rio de Janeiru Rasmus Mägi, svjetski studentski prvak Thomas Barr, brončani iz britanske štafete 4×400 iz Londona Jack Green te jedan od najbržih preponaša svih vremena, L.J. Van Zyl.

Od finalista SP u Londonu bit će tu još i Abderrahaman Samba.

400m/prep – privremena startna lista

Rasmus Mägi EST
Kerron Clement SAD
Kyron McMaster BDO
Hrvoje Čukman HRV
Thomas Barr IRS
Abderrahaman Samba KAT
Jack Green VBr
L.J. Van Zyl JAR

OSTALI SPORTOVI