Ulaznice za uzvrat s Viktorijom u pretprodaji od četvrtka, svaki navijač na poklon dobiva prigodni šal

Dinamo, Plzen

Nakon (pre)dugih 49 godina Dinamo je ‘prezimio’ u Europi!

Plavi će prvi dvoboj šesnaestine finala Europske lige igrati 14. veljače u Plzenu, dok je uzvratni okršaj s Viktorijom na rasporedu 21. veljače od 18.55 sati.

Ulaznice za dvoboj na Maksimiru kreću u prodaju u četvrtak 7. veljače, a Dinamo je za navijače “kao uspomenu na ovaj veliki trenutak, jedan od povijesnih uspjeha kluba, uz kupovinu ulaznice pripremio poklon – prigodni šal!”

Ulaznice u pretpordaji su povoljnije nego na dan susreta.

PRETPRODAJA (7.2.-20.2.)

Tribina sjever dolje 100kn

Tribina sjever gore 100kn

Tribina istok 150kn

Tribina zapad dolje 200kn

Tribina zapad gore 150kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (21.2.)

Tribina sjever dolje 150kn

Tribina sjever gore 150kn

Tribina istok 200kn

Tribina zapad dolje 300kn

Tribina zapad gore 200kn

Radno vrijeme Ticket pointa

– Pretprodaja (7.2. – 20.2.)

Četvrtak, 7.2. – srijeda, 20.2. od 11 do 19 sati (svaki dan, uključujući i nedjelju)

– Prodaja na dan utakmice (21.2.)

Četvrtak, 21.2., od 10 do 19:40h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

POKLON ŠAL

Svaki navijač uz kupovinu jedne ulaznice za utakmicu Dinamo – Viktoria Plzen ima pravo na jedan poklon šal.

a) Ticket point

– navijači koji ulaznice kupuju na Ticket pointu u Zagrebu uz kupovinu će odmah dobiti poklon šal

b) Online prodaja

– navijači koji ulaznicu kupuju online putem, svoj poklon šal mogu preuzeti uz predočenje osobnog dokumenta i potvrde o online kupovini ulaznice, od 11.2. do 24.2. na Ticket pointu (u radnom vremenu Ticket pointa)

Vlasnici godišnjih ulaznica

– vlasnici godišnjih ulaznica koji su na početku sezone za svoju vjernost dobili od kluba na poklon Dinamo majice, prigodan šal uz predočenje godišnje ulaznice mogu kupiti po povlaštenoj cijeni od 40 kuna u Dinamovom fan shopu na stadionu. Cijena šala u redovnoj prodaji za sve ostale navijače iznosit će 70 kuna.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica te utakmice prate s podesta ispod zapadne tribine za utakmicu 1/16 finala Europa lige Dinamo – Viktoria Plzen moraju se prijaviti za rezervaciju ulaznica. Kapacitet je ograničen pa će se u obzir uzimati zahtjevi prema redoslijedu prijave putem službene prijave na e-mail koja će biti pokrenuta u ponedjeljak, 11. veljače.

Više informacija bit će objavljeno na web stranici uskoro.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni od 16:55 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo – Viktoria Plzen očekuje iznimno velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje (četvrtak, 7.2. – srijeda 20.2.) kada su ulaznice znatno povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za 1/16 finala UEFA Europa lige Dinamo – Viktoria Plzen bit će moguće kupiti i online putem od četvrtka, 7. veljače od 12:00 sati, na www.ulaznice.hr.

Online putem moguće je kupiti ulaznice za tribinu Istok, Sjever gore, Zapad gore i Zapad dolje.

Ulaznice za utakmicu Dinamo – Viktoria Plzen kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

NOGOMET
Tagged with: ,