Ulaznice za vaterpolski spektakl u Spaladium Areni krenule u prodaju

Split, vaterpolo

Odbrojavanje do početka vaterpolskog spektakla koji će od 27. kolovoza do 10. rujna ugostiti grad Split, ušlo je u završnu fazu. Da bismo osigurali što bolju podršku našoj reprezentaciji i fantastičnu atmosferu na tribinama, u prodaji su ulaznice za 35. LEN Europsko prvenstvo u vaterpolu. Svakom navijaču zagarantiran je nezaboravan doživljaj na vaterpolskoj pozornici u gradu pod Marjanom.

Vaterpolo kao najtrofejniji hrvatski momčadski sport: uzbudljiva igra u vodi i znatiželja za onim što se događa ispod površine. Sve to, ali i puno više očekuje vas krajem ljeta u Spaladium Areni u najljepšem gradu na svijetu.

Gledatelji će moći uživati u potezima crème de la crème europskog i svjetskog vaterpola – aktualnim svjetskim prvacima i doprvacima (Španjolska i Italija), europskim prvacima (Mađarska), olimpijskim pobjednicima (Srbija) i naravno, našim Barakudama, pomlađenoj, ali srčanoj ekipi koja za Hrvatsku daje sve od sebe i piše nove stranice vaterpolske povijesti.

Detaljan raspored natjecanja možete pronaći na službenim stranicama ovdje.

Ulaznice dostupne svima

Uz napete utakmice u ženskoj i muškoj konkurenciji, očekuju vas i bogati popratni sadržaji, zanimljive nagradne igre, pregršt druženja i puno dobre zabave. Ulaznice su dostupne za sve faze natjecanja, uključujući i polufinala i finala, a kupiti se mogu klikom online ili na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI