Unisport završnica u Poreču: Poznati novi sveučilišni prvaci i prvakinje

Unisoprt

Nakon dva fantastična dana vrhunskog sportskog nadmetanja na terenima diljem Poreča, poznati su novi sveučilišni prvaci i prvakinje u ukupno 11 sportova. Najveće studentsko sportsko natjecanje u Hrvatskoj, ali i šire, s preko tisuću sudionika, i ove je godine opravdalo sve epitete pa Unisport Finals s razlogom nosi naziv najvećeg studentskog spektakla.

Osmijesi od uha do uha, unikatne medalje oko vrata kao simbol najljepšeg životnog doba, pokoja suza radosnica i emocije koje pršte na sve strane, najbolji su pokazatelj uspješnosti ovog događaja. “Osjećaj je zaista divan, jako nam puno znači. Dugo godina smo čekale da pobijedimo i osvojimo zlato“, istaknula je Stela Galešić, kapetanica Sveučilišta u Zagrebu. Njezina ekipa u finalu ženske košarke je svladala velike konkurentice, studentice splitskog Sveučilišta.

Zlato u muškoj odbojci pak, putuje sa Sveučilištem Josipa Jurja Strossmayera u Osijek, a kapetan Davor Bogdanović je komentirao: ”Uvijek je gušt igrati ovakve utakmice i turnire. Sve je na jednom jako visokom nivou i sve funkcionira. Hvala svima na lijepoj organizaciji, zaista ste nas lijepo udomaćili.“

I ove godine rušili su se rekordi, u polufinalima ispadali favoriti, a nijanse odlučivale najbolje u pojedinim disciplinama. Detaljne rezultate i izvještaje sa sportskih borilišta, provjerite na webstranici unisport.hr te na aplikaciji Unisport Digital.

Izvan sportskih minuta, rodila su se i neka nova prijateljstva, stvorile nezaboravne uspomene za cijeli život te smo ispisali još jedno uspješno poglavlje Unisport Finalsa.

Što drugo poručiti, nego da smo već sad krenuli s odbrojavanjem do sljedeće godine i novog izdanja Unisport Finalsa!

DRUŠTVENE MREŽE OSTALI SPORTOVI
Tagged with: