Uspješno odrađen ‘trening’ protiv Amerikanaca

Hrvatska SAD IHF Kolektiff

Nakon debakla protiv Egipta, hrvatska rukometna reprezentacija očekivano je deklasirala Sjedinjene Američke Države rezultatom 40:22.

Bila je to utakmica u kojoj se pobjednik znao i prije početka, jer su Amerikanci miljama daleko od ozbiljne reprezentacije, no, uvjerljiva pobjeda i solidna partija, protiv slabijeg suparnika, dobro su došli za podizanje samopouzdanja, a najvažnije je da su hrvatski navijači u Husqvarna Garden Areni uživali i dobro se zabavili.

Predvodio je Igor Karačić s osam golova iz deset pokušaja, savršenih 6/6 imao je Josip Šarac, koji je upao u sastav umjesto Zvonimira Srne, dok su Dino Slavić i Dominik Kuzmanović imali ukupno 13 obrana.

U utorak je od 20.30 sati na rasporedu dvoboj s Marokom, koji je u prvom kolu poražen od istih tih Amerikanaca, a u drugom nije imao šanse protiv Egipta.

Jasno je kako će Hrvatska svladati i idućeg suparnika, no tek tada slijedi ono pravo, utakmice u glavnoj rundi natjecanja i borba za četvrtfinale, koje i dalje izgleda jako daleko.

HRVATSKA: D. Slavić 8/18, D. Kuzmanović 5/17, L. Mihić 3/4, D. Duvnjak -/-, J. Gojun -/-, P.Kraljević 2/4, J. Šarac 6/6, I. Karačić 8/10, Ž. Musa 3/3, L. Šebetić 0/2, L. Cindrić 4/5, I. Martinović 4/6, L. Šušnja -/-, M. Šipić 1/2, F. Glavaš 5/5, M. Jelinić 4/4, izbornik: Hrvoje Horvat

(Foto: IHF / Kolektiff images)


Tablice omogućuje Sofascore


..


Tablice omogućuje Sofascore

RUKOMET