Utakmica sezone za Gospare, ulaz u Gruž slobodan: Nadamo se velikoj podršci navijača i plasmanu na Final 8!

VK Jug CO

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranje u srijedu 9. svibnja od 20.30 sati u svom Gružu igraju ključnu utakmicu ovosezonske Lige prvaka. U goste im dolazi moskovski Dinamo, a za plasman na Final 8 trebat će ostati neporažen!

Ulaz na tribine je slobodan…

“Igra nam i neriješen rezultat, ali u utakmicu ulazimo bez ikakvih kalkulacija i idemo na pobjedu. Prije desetak dana bili smo sigurni sudionici finalnog turnira, ali spletom čudnih rezultata u prošlom kolu sad moramo strahovati za našu sudbinu. Nadam se da će Gruž biti pun, da će nam publika dati pravu podršku i kako ćemo ispuniti naš cilj plasmanom na Final 8 LEN Lige prvaka,” poručio je predsjednik kluba Tomislav Dumančić.

Trener Vjeko Kobešćak osvrnuo se na aktualnu sezonu: “Sve se svodi na jednu utakmicu, kako sada, a tako će biti i u Genovi ako se plasiramo na završni turnir. Nažalost, nismo u Ligi prvaka uzeli neke bodove koje smo trebali, a to uključuje utakmicu u Moskvi gdje nismo bili konstantni što se forme tiče. Evidentno je da se ipak u drugom dijelu sezone naša forma diže i da igramo sve bolje. Momčad je bila nova i trebalo je vremena da se sve posloži. Ako se samo sjetimo početka sezone i kako smo izgledali, mislim da možemo biti zadovoljni postignutim do sada. U srijedu se nadam i velikoj pomoći publike koja je uvijek davala svoj obol onda kad je trebalo. Pobjedom u srijedu, a potom nadam se i osvajanjem naslova prvaka Hrvatske, ostvarili bismo sve planove koje smo postavili ove sezone!”

Najavio je i okršaj s Moskovljanima: “Njihove oscilacije u igri gotovo svaku utakmicu slične su našima. Imaju fantastične periode utakmice, ali i padove gdje gube bodove. Neočekivano su dobri na gostovanjima, ali su doma znali gubiti bodove. Inače, Dinamo je pokriven na svim pozicijama, počevši od vrhunskog centarskog para i dva odlična ljevaka. Posebno bi istakao njihovog kapetana i najboljeg strijelca Kholoda koji igra najbolju sezonu u karijeri.”

Luka Lončar vodit će veliku borbu: “Lisunov i Pijetlović su po meni najbolji centarski par u Ligi prvaka i morat ćemo pomagati našim bekovima kako bi ih što više izolirali. Nadam se da će navijači doći u velikom broju i odnijeti nas do pobjede koja znači plasman na završni turnir!”

U preostalim susretima sastaju se Olympiakos i Barceloneta, Brescia i Hannover te OSC Budimpešta i beogradski Partizan. (Foto: VK Jug CO)

Rezultati by SofaScore

VATERPOLO VODENI SPORTOVI