Utakmice hrvatske malonogometne reprezentacije na Socca Svjetskom prvenstvu gledajte na HNTV-u

Socca Kreta

Nakon spektakularne prošlogodišnje završnice u središtu Lisabona, ove će se godine Socca Svjetsko prvenstvo održati u Grčkoj, na Kreti, od 12. do 20. listopada.

Hrvatska će i ove godine pokušati napraviti što bolji rezultat. Lani su u Portugalu izabranici Dina Kovača zaustavljeni u osmini finala od kasnijih viceprvaka Poljaka i to tek nakon ‘Socca penala’, a Hrvati su bili jedina ekipa koja je na svjetskoj smotri svladala zlatnu Njemačku.

U skupini su aktualni prvaci svijeta ‘pali’ s 2:0.

Dvoboje naše Socca malonogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i ove će se godine moći pratiti na malim ekranima. Postignut je dogovor s Hrvatskom nogometnom televizijom (HNTV), koja će izravno prenositi sve utakmice naše nacionalne izabrane vrste, ali i neke ostale zanimljive susrete Svjetskog prvenstva.

Hrvatska je trenutno deseta reprezentacija na svjetskoj ISF (International Socca Federation) ljestvici najboljih te bi se trebala naći u drugoj jakosnoj skupini ždrijeba Skupina Svjetskog prvenstva, koji će se održati 27. kolovoza.

Grčka se polako priprema za domaćinstvo ovogodišnjeg Socca Svjetskog prvenstva u malom nogometu na Kreti, a najavljeno kako će ambasador natjecanja biti Kostas Katsouranis, legenda tamošnjeg nogometa i senzacionalni europski prvak s grčkom reprezentacijom 2004. godine.

Nedavno je održana i sjajna završnica Socca Prvenstva Hrvatske na kojoj je naslov prvaka osvojila ekipa MNK Sasina Autoprijevoznik Blažević, a priliku za dokazivanje hrvatskom izborniku imali su brojni malonogometaši iz svih krajeva Lijepe naše…

Klupska Socca Liga prvaka, na kojem će nastupiti i hrvatski predstavnici, ove se godine igra u Mariboru početkom rujna…

NOGOMET