Vaterpolski spektakl u Sisku: I mi i Srbi dolazimo u najjačem sastavu!

Ivica Tucak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u utorak 12. ožujka od 17.30 sati u Sisku ima okršaj s velikim rivalom Srbijom.

“Ono što je sigurno da će ovo biti prava vaterpolska utakmica i pravi vaterpolski spektakl. I mi i Srbi dolazimo s našim najjačim sastavima. Vjerujem da ćemo se u ova dva dana koje imamo za pripremu, što je uvijek problem pred ovakve utakmice, ipak uspjeti posložiti na najbolji mogući način, izvući maksimum i odigrati dobru utakmicu,” rekao je izbornik Tucak.

U prvoj utakmici Hrvatska se sa Srbijom susrela u Nišu gdje je ekipa Dejana Savića slavila no tek nakon izborenih peteraca kojima su završili meč rezultatom 11:9 (1:3, 3:2, 1:1, 2:1 – 4:2).

Obje reprezentacije već su izborile završnicu Europa kupa u Zagrebu od 5 do 7. travnja, gdje će se okupiti osam najboljih ekipa Starog kontinenta.

“Ovo je jedna fantastična prigoda svima koji vole vaterpolo pogledati klasik Hrvatska – Srbija, odnosno dvije najbolje reprezentacije na svijetu. Pozivam sve koji vole sport i vaterpolo da dođe i podrže našu reprezentaciju i vode ih prema pobjedi još jedne velike utakmice,” najavio je Perica Bukić, izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI