Zagrebačka Mladost domaćin turnira LEN Eurokupa; Kobeščak: “Cilj je prolaz u četvrtfinale, puno bi nam to značilo nakon turbulentnog razdoblja”

Mladost, bazen, Vaterpolo

Mladost, bazen, VaterpoloZagreb je ovog vikenda domaćin Len Eurokupa. HAVK Mladost pred domaćom publikom traži prolazak u četvrtfinale ovog europskog natjecanja a na bazenu na Savi borit će se s francuskim Marseilleom, SHTURM-om iz Rusije te VK Jadranom iz Herceg Novog. Napete sportske borbe, vodena uzbuđenja i atraktivni sadržaji najbolji su izbor kako provesti vikend koji je pred nama.

“Pozivam sve navijače da nas podrže ovog vikenda na bazenu na Savi. U tijeku su intenzivne pripreme a podrška s tribina biti će naš osmi igrač. Vidimo se na vaterpolo vikendu!” – poziva navijače igrač HAVK Mladost Ivan Milaković.

HAVK Mladost za gledatelje priprema brojna iznenađenja, a kupljene ulaznice ujedno Vam mogu osigurati i atraktivne nagrade. Ulaznice za Len Euro kup mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr (www.ulaznice.hr) ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka prvih utakmica. Cijena jednodnevne ulaznice koja uključuje dvije utakmice je 25 kuna, dok je cijena paket ulaznice za cijeli turnir 50 kuna.

Raspored utakmica Len Euro kup / 25. – 27.10.2013. / Bazen Mladosti Zagreb:

Petak, 25.10. Mladost – Shturm 18.00 sati
Petak, 25.10. Jadran HN – Marseille 19.30 sati

Subota, 26.10. Mladost – Marseille 18.00 sati
Subota, 26.10. Shturm – Jadran HN 19.30

Nedjelja, 27.10. Marseille – Shturm 10.30 sati
Nedjelja, 27.10. Mladost – Jadran HN 12.00 sati

 

Tomislav Družak, Vjeko Kobeščak, Luka LončarMomčad HAVK Mladost spremno dočekuje protivnike i po prvi puta ove sezone igra u punom sastavu, a trener Vjekoslav Kobešćak najavljuje: “Prvi puta ove sezone momčad je u punom sastavu. Iako je Pavić ozlijeđen, dobili smo drugo mišljenje liječnika specijalista i dogovorili odlazak na operaciju te će se vrlo vjerojatno naći u momčadi na ovom turniru. Naš je cilj prolazak u četvrtfinale, a to bi za momčad značilo jako puno, naročito za poziciju kluba nakon turbulentnog razdoblja.“

 

 

 

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI VATERPOLO

Ostavi komentar