Večer za pamćenje u Spalaium Areni: Rasprodane ulaznice za okršaj Hrvatske i Grčke

Vaterpolo Split, Sasa Stojanovic Sapa

U borbi za prvo mjesto u skupini B i izravan prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva, hrvatski vaterpolisti večeras u 20.30 sati igrat će protiv Grčke u rasprodanoj Spaladium Areni. Pobjeda protiv nezgodnih Grka vodi nas direktno u četvrtfinale, baš kao i remi, a u slučaju da Hrvatska izgubi od opasnog protivnika, još uvijek postoji šansa za plasman među osam najboljih europskih reprezentacija, ali put nas ondavodi preko osmine finale.

Već u 19 sati bazen će zapjeniti Crna Gora i Italija, a zagrijavanje atmosfere u Jana Vodenom gradu započinje uz DJ Duplu. Nakon toga, na scenu stupaju Barakude, a po završetku utakmice vas pozivamo na koncert Giuliana i Diktatora.

Ulaz na koncert moguć je jedino s ulaznicom za večerašnje utakmice Europskog prvenstva!

Da bismo osigurali fantastičan doživljaj i najjaču podršku našim Barakudama, pozivamo vas da dođete u Spaladium Arenu već u 19 sati. Ispunimo dvoranu s crveno – bijelim kockicama i kapicama, valove s bazena prenesimo i na tribine, a pljesak ruku neka bude jači od grčkog ‘razbijanja tanjura’.

Već smo naučili da je ovo Europsko prvenstvo itekako drugačije, veselo i šareno. Uz najbolje europske vaterpolistice i vaterpoliste, organizatori su se potrudili na scenu dovesti poznate izvođače u čijim hitovima imaju priliku uživati brojne Splićanke, Splićani i njihovi gosti. Spoj sporta i umjetnosti, navijanja i pjevanja pun jepogodak. I zato, izbjegnite gužve na cestama i ulazima, dođite večeras najkasnije sat vremena prije početka utakmice, odnosno do 19.30 sati.

Idemo po novu pobjedu, koncert i večer za pamćenje!

(Foto: Saša Stojanović Sapa)

VATERPOLO VODENI SPORTOVI